Onko mitään ihanampaa kuin ruoanlaitto ulkona avotulella? Juuri nyt vastaus on ehdottomasti ei. Tältä näytti viime syksynä, kun ruotsalaiset kokkimme Fredrik ja Martin ottivat tykötarpeet mukaansa ja lähtivät luontoon laittamaan ruoaksi kaikkea tikkupullista ja köyhistä ritareista sienivoileipiin ja sieniwrapeihin. Klikkaa videoita ja aisti tunnelmia ja tuoksuja!

Sienivoileipä

00:00

Sieniwrap

00:00

Tikkupulla

00:00

Lohi

00:00

Köyhät ritarit

00:00

HUOM!

Haluaisitko jo päästä sytyttämään nuotion? Muista aina noudattaa sääntöjä ja lakeja sekä äärimmäistä huolellisuutta, jotta tuli ei pääse leviämään ja vahingoittamaan ympäristöä, eläimiä tai kasveja. Tämä pätee tietenkin sekä tulen käytön aikana että sen jälkeen. Kysy myös aina maanomistajalta lupa ennen kuin sytytät avotulen ja kiinnitä huomiota siihen, onko metsäpalovaroitus annettu joko paikallisesti tai kansallisesti. Lue tarkkaan, mitä lakeja ja määräyksiä milloinkin sovelletaan.