Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Vesi 1.0 l
  • Bulguri 200.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Herkkusieni, kokonainen 300.0 g
  • Suola
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 0.8 dl
  • Fenkoli 133.0 g
  • Kastanja 50.0 g
  • Minipinaatti 100.0 g
  • Lehtipersilja 100.0 g
  • Sipuli 56.0 g
  1. Työohje

    1. Kiehauta vesi ja sienifondi
    2. Huuhtele bulguri hyvin ja lisää kiehuvaan liemeen. Keitä n. 15 minuuttia.
    3. Paista sipulit ja sienet Aromiöljyssä nopeasti, älä paista liikaa.
    4. Mausta sienet sieni fondilla ja pippurilla.
    5. Sekoita kypsä bulguri ja sienet keskenään.
    6. Mausta vinegretillä, suolalla ja pippurilla.
    7. Jäähdytä ja sekoita fenkolisuikaleet, kastanjat, pinaatti ja hienonnettu persilja salaatin joukkoon.
    8. Mausta suolalla ja pippurilla.