Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

Unused/Remaining Ingredients

  • Fenkoli

tabuleh on alkujaan libanonilainen salaatti, joka valmistetaan bulgurista, tomaatista, persiljasta ja minutusta sekä maustetaan oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Tämä talvisempi versio on valmistettu fenkolista, herkkusienistä, kastanjoista, persiljasta ja pinaatista. Sopii vegaaneille.

...

Valmistus

  1. Työohje

    1. Kiehauta vesi ja sienifondi
    2. Huuhtele bulguri hyvin ja lisää kiehuvaan liemeen. Keitä n. 15 minuuttia.
    3. Paista sipulit ja sienet Aromiöljyssä nopeasti, älä paista liikaa.
    4. Mausta sienet sieni fondilla ja pippurilla.
    5. Sekoita kypsä bulguri ja sienet keskenään.
    6. Mausta vinegretillä, suolalla ja pippurilla.
    7. Jäähdytä ja sekoita fenkolisuikaleet, kastanjat, pinaatti ja hienonnettu persilja salaatin joukkoon.
    8. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu