Talvi Tabuleh
tabuleh on alkujaan libanonilainen salaatti, joka valmistetaan bulgurista, tomaatista, persiljasta ja minutusta sekä maustetaan oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Tämä talvisempi versio on valmistettu fenkolista, herkkusienistä, kastanjoista, persiljasta ja pinaatista. Sopii vegaaneille.

Raaka-aineet
Talvi Tabuleh
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€40.87
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Vesi
/l
1.0 l
0%
Knorr Sienifondi, tiiviste 1 L/50 L
/ml
20.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Bulguri
/g
200.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.5 dl
0%
Herkkusieni, kokonainen
/g
300.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
0.0 g
0%
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L
/dl
0.8 dl
0%
Fenkoli
/g
133.0 g
0%
Kastanja
/g
50.0 g
0%
Minipinaatti
/g
100.0 g
0%
Lehtipersilja
/g
100.0 g
0%
Sipuli
/g
56.0 g
0%
Knorr Sienifondi, tiiviste 1 L/50 L
/ml
10.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Unused/Remaining Ingredients
Fenkoli
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Vesi 1.0 l
-
Bulguri 200.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
-
Herkkusieni, kokonainen 300.0 g
-
Suola
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 0.8 dl
-
Fenkoli 133.0 g
-
Kastanja 50.0 g
-
Minipinaatti 100.0 g
-
Lehtipersilja 100.0 g
-
Sipuli 56.0 g
Unused/Remaining Ingredients
-
Fenkoli
Valmistus
-
Työohje
1. Kiehauta vesi ja sienifondi
2. Huuhtele bulguri hyvin ja lisää kiehuvaan liemeen. Keitä n. 15 minuuttia.
3. Paista sipulit ja sienet Aromiöljyssä nopeasti, älä paista liikaa.
4. Mausta sienet sieni fondilla ja pippurilla.
5. Sekoita kypsä bulguri ja sienet keskenään.
6. Mausta vinegretillä, suolalla ja pippurilla.
7. Jäähdytä ja sekoita fenkolisuikaleet, kastanjat, pinaatti ja hienonnettu persilja salaatin joukkoon.
8. Mausta suolalla ja pippurilla. -
Unused/Remaining Ingredients