Menu

Kaikki hyvän asian ja maun vuoksi!

Liemiimme on tehty viime aikoina runsaasti positiivisia muutoksia. Tässä saat nopean yleiskatsauksen tapahtuneesta.

  1. Kaikki liememme ovat saaneet uuden ilmeen, ja niiden tavaramerkki on nyt Knorr Professional.
  2. Useat vähäsuolaisista liemistä (Liha-, kana- ja kasvisliemi) ovat saaneet uuden reseptin, ja olemme lisänneet pääraaka-aineiden määrää. Toisin sanottuna kasvisliemissämme on nyt entistä enemmän kasviksia ja niin edelleen. Kaikki, jotta liemi olisi parempi ja maultaan rikkaampi.
  3. Lopuksi, mutta ei todellakaan viimeiseksi: nyt kaikkien liemijauheiden sangot on tehty kierrätetystä muovista! Löydät lisätietoja siitä, miksi tämä on niin fantastinen uutinen tästä!
Keittiömestarin tarkistuslista

Keittiömestarin tarkistuslista

Lataa tästä

Valitse oikea liemi oikeaan tarkoitukseen!

Liemivalikoimastamme löydät sekä jauheita että tahnoja sekä vähäsuolaisia ja luomutuotteita. Mikä sopii ruokiisi ja vieraillesi?

Suositut ja monikäyttöiset liememme, joita on saatavilla useissa eri mauissa. Niiden puhdas ja intensiivinen maku antaa syvyyttä kaikkeen, aina keitoistasi ja pataruoistasi marinadeihin. Helppo annostelu! Kun haluat lisämakua, valitse ruskistetut liememme.

Täyteläinen liemi, joka luo ruoillesi täydellisen perustan ja antaa tasaisen, luotettavan ja voimakkaan mauntehosteen.  Täydellinen kastikkeisiin ja keittoihin sekä maunlisääjäksi ja pintaan hierottavaksi! Gluteeniton!

Vähäsuolainen liemi kaikille vieraillesi ja ruoillesi. Kaikki liememme ovat ilman hiivauutetta, ja kalalientä lukuun ottamatta ne kaikki ovat myös allergeenivapaita. Käytä perustana tai anna ruoillesi kunnon makutehoste.  Tasainen ja hyvä tulos!

Lisää makua ruokavieraillesi!

Erikoisruokavalio ei taida enää olla mitenkään erikoinen asia, kuten olet varmaan huomannut arjessasi sopivia. Monet liemistämme on kehitetty nimen omaan tätä silmällä pitäen. Tarjoamme sekä vegaaneille sopiva että täysin ilmoitettavista allergeeneista vapaita vaihtoehtoja. Lisäksi meillä on laaja vähäsuolaisten liemien valikoima, jotka ovat ihanteellisia silloin, kun haluat valvoa ruokiesi suolapitoisuutta. Lue lisää jokaisen yksittäisen tuotteen ominaisuuksista tuotesivuiltamme!

Innostuitko ajatuksesta ottaa kattilat esiin ja tehdä ruokaa, joka saat vieraasi riemastumaan! Se tunne syntyy helposti, kun luet liemistä. Onneksi kokkimme Martina on kehittänyt useita potentiaalisia suursuosikkeja, joihin voit tutustua tästä! Hyvää ruokahalua!

Kun käytät yhteensopivuustyökalumme, saat parhaan käyttökokemuksen Chromella, Firefoxilla tai Safarilla. Käytätkö älypuhelinta? Napsauta tästä saadaksesi yhteensopivuustyökalumme parhaan käyttökokemuksen.

Redirecting...

Työskentele tulevaisuusälykkäästi!

Hyvää lientä aivan sellaisenaan ei pidä aliarvioida, mutta melko usein haluamme kuitenkin yhdistää sen muihin raaka-aineisiin luodaksemme todellisia mestariteoksia. Haluatko tehdä keittiöstäsi vielä vihreämmän, voit tutustua tarkemmin Future 50 Foodsiin ja niihin 22 raaka-aineeseen, jotka olemme valikoineet erityisesti omia leveysasteitamme varten. Terveellistä, jännittävää, kestävää, ravitsevaa ja hyvää, Pohjolan malliin! Napsauta itsesi sinne saman tien!

 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu