Tarjoa jotain voimakasta, ihanaa, kuumaa, kylmää, jännittävää tai tuttua. Martinalla on reseptit, jotka tekevät vieraasi ja heidän makunystyränsä iloisiksi!
![Tartar pihvi sitruunan, parmesaanin ja sellerin kera Tartar pihvi sitruunan, parmesaanin ja sellerin kera](/teemat-ja-ratkaisut/kp-fondit-ja-demi-glace/knorr-liemi/knorr-resepti/jcr:content/parsys/set1/row3/span8/tipsandadvice_copy_c/image.img.jpg/1635495917522.jpg)
Tartar pihvi sitruunan, parmesaanin ja sellerin kera
Murennettu parmesan, rapea selleri ja sitruunan hapokkuus muodostovat Italiaistyylisen Tartarin rungon.
- 600 g Naudan ulkofilee
- 15 g Knorr Lihaliemi
- 50 ml Sitruunamehu, tuorepuristettu
- 10 g Rakuuna
- 5 g Lipstikka
- 20 g Varsiselleri
- 50 g Parmesanjuusto
- Oliiviöljy
- Mustapippuri myllystä jauhettu
Tarjoiluun
- Leipä viipaleita, Paahdettuna
Valmistus
- Hakkaa tai jauha ulkofilee karkeasti.
- Sekoita lihaan suola, Knorr lihaliemi ja sitruuna.
- Lisää rakuuna, lipstikka, selleri ja parmesaani.
- Paista leivänviipaleet oliiviöljyssä.
- Asettele tartar pihvit lautasille ja pirskota ylle oliiviöljyä ja tarjoile vastapaahdetun leivän kera.