Menu

Kala- ja äyriäispata

Ota esille timjami, valkosipuli, appelsiininkuori, fenkoli, katkaravut, hummeri, turska, lohi ja tuoreet sinisimpukat ja tee maailman yksinkertaisin ja maittavin kala- ja äyriäispata.  Näin ainakin sen kehittäjä sanoo, ja mehän uskomme häntä.

00:00

Ramen

Nyt saamme ylenpalttisen maittavaa japanilaista pikaruokaa. Knorr Professional Kanafondiin tehty ramen sisältää erilaisia sieniä, punaista chiliä ja ihanan ohuita ramen-nuudeleita.

00:00

Riistakastike

Kuin metsään menisi, sanoo Daniel Müllern riistakastikkeestaan, joka koostuu Knorr Professional Riistafondista, tuoreista vihreistä katajanmarjoista ja misosta. Tarjoile peuran ulkofileen ja sienten kera ja ota vastaan ylistyshuudot.

00:00

Punaviinikastike

Onko mahdollista tehdä täydellinen punaviinikastike vain 20 minuutissa? Toki, sanoo Daniel Müllern, ja Danieliin, jos johonkuhun, me luotamme.  Ota Knorr Professional Demi Glace esille, ja kaikki on lähes valmista.

00:00

Keitettyä tillivasikkaa

Jos Daniel saisi päättää, tämä klassikko löytyisi jokaisesta lounasravintolasta. Mikä on siinä onnistumisen salaisuus? Katso video, niin tiedät vastauksen.

00:00

Viisi fondia viidellä tavalla

Viisi fondia viidellä tavalla

Reseptivihko

Lataa reseptivihko
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu