Menu

Raaka-aineet

+

Step 1

  • Kakkupohja:
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.2 kg
  • Sokeri 0.6 kg
  • Kananmuna 0.6 kg
  • merisuola
  • Rama Professional Kuohu 31% 1 L 0.3 l
  • Vehnäjauho 0.5 kg
  • Leivinjauhe
  • Sitruuna
  • Täyte:
  • Carte d'Or Leivonta- ja jälkiruokakreemi 1,6kg/13L 0.1 kg
  • Täysmaito 0.7 l
  • Sitruunamehu, tuorepuristettu 0.1 ml
  • Sitruunan kuori
  • Hilloke:
  • Hillosokeri 0.3 kg
  • Vesi 0.2 l
  • Mustikka, pakaste 0.5 kg
  • Rama Professional Kuohu 31% 1 L 1.0 l

...

Valmistus

  1. Step 1


    Kakkupohja:
    Sulata voi. Sekoita sokeri, munat, suola, sitruunan kuori ja kerma. Siivilöi jauhot sekaan ja sekoita. Lisää voisula ja sekoita. Levitä massa kolmelle pellille (700g per 1/1) j
    paista 160°C n.11min ja anna jäähtyä.

    Täyte:
    Sekoita maito ja kreemijauhe keskenään ja vatkaa 2min. Lisää sitruunan mehu ja kuori ja sekoita minuutin verran. Peitä kelmulla ja laita kylmään tekeytymään vähintään 10min. Sekoita ja käytä.

    Hilloke:

    Kiehauta ja anna kiehua noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä.
    Lämmitä hillosokeriliemi mikrossa lämpimäksi ja sekoita jäisiin mustikoihin.


    Kokoaminen ja viimeistely:

    - Kuohua vaahdotettuna

    1. Laita kakkupohja 1/1gn kokoiseen kakkufreimiin tai vuoraa 1/1 gn pakki kelmulla ja laita kakkupohja sinne.
    2. Levitä noin kolmannes hillokkeesta kakkupohjalle, hillokkeen päälle puolet kreemistä ja kreemin päälle ohut kerros kermavaahtoa.
    3. Kermavaahdon päälle toistetaan sama ja päällimmäiseksi laitetaan kolmas kakkupohja.
    4. Laita kakun päälle kelmu ja kevyt paino päälle. Anna prässääntyä yön yli.
    5. Kumoa kakku työlaudalle ja levitä kakun päälle loppu kolmannes mustikkahilloketta tasaiseksi. Voit halutessasi jättää kakun kokonaiseksi tai leikata pituus suunnassa neljään ”halkoon”.
    6. Kuorruta reunat kermavaahdolla ja tee päälle koriste pursotukset.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu