Maille Bistro Passion kohokas, mantelikrumble ja jäätelöä
Raaka-aineet
Maille Bistro Passion kohokas, mantelikrumble ja jäätelöä
−
+
€35.19
Kohokas
Passion pyre
/g
250.0 g
0%
Appelsiinimehu
/ml
250.0 ml
0%
Maizena maissitärkkelys
/g
30.0 g
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
20.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Kananmunan valkuainen
/g
225.0 g
0%
Sokeri
/g
125.0 g
0%
Tomusokeri
/kg
0.0 kg
0%
Manteli krumble
Mantelijauhe
/g
100.0 g
0%
Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg
/g
100.0 g
0%
Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Voi
/g
100.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
/
Kohokas
-
Passion pyre 250.0 g
-
Appelsiinimehu 250.0 ml
-
Maizena maissitärkkelys 30.0 g
-
Kananmunan valkuainen 225.0 g
-
Sokeri 125.0 g
-
Tomusokeri
Manteli krumble
-
Mantelijauhe 100.0 g
-
Sokeri 100.0 g
-
Voi 100.0 g
-
Suola 2.0 g
Valmistus
-
Kohokas
Mittaa pyre, mehu, tärkkelys ja etikka kattilaan. Kuumenna samalla sekoittaen kunnes niistä muodostuu kiisseli. Jäähdytä kylmäksi ja siivilöi.Vatkaa valkuainen ja sokeri marengiksi. Nostele marenki varovasti kiisselin joukkoon. Pursota massa kohokasastioihin ja koputtele ilma pois, särmää reunat ja pakasta.Esille laittaessa paista uunissa 180 asteessa 8–9 minuuttia. Tomuta pinta tomusokerilla. Lisää esille laitettaessa pallo hyvää vanilja jäätelöä lautaselle. -
Manteli krumble
Kuutio huoneenlämpöinen voi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi voikuutiot kuivien ainesten joukkoon. Nosta kokkareet uunipellille paperin päälle. Paista 160 asteessa 10 minuuttia, kääntele ja paista vielä10 minuuttia.