Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Kohokas

Manteli krumble

Valmistus

  1. Kohokas

    Mittaa pyre, mehu, tärkkelys ja etikka kattilaan. Kuumenna samalla sekoittaen kunnes niistä muodostuu kiisseli. Jäähdytä kylmäksi ja siivilöi.

    Vatkaa valkuainen ja sokeri marengiksi. Nostele marenki varovasti kiisselin joukkoon. Pursota massa kohokasastioihin ja koputtele ilma pois, särmää reunat ja pakasta.

    Esille laittaessa paista uunissa 180 asteessa 8–9 minuuttia. Tomuta pinta tomusokerilla. Lisää esille laitettaessa pallo hyvää vanilja jäätelöä lautaselle.

  2. Manteli krumble

    Kuutio huoneenlämpöinen voi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi voikuutiot kuivien ainesten joukkoon. Nosta kokkareet uunipellille paperin päälle. Paista 160 asteessa 10 minuuttia, kääntele ja paista vielä10 minuuttia.