Maille Bistro Suklaakakkua, praliinimoussea ja vadelmaa
Raaka-aineet
Maille Bistro Suklaakakkua, praliinimoussea ja vadelmaa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€47.81
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Suklaakakku
Vehnäjauho
/g
240.0 g
0%
Sokeri
/g
210.0 g
0%
Kaakaojauhe
/g
30.0 g
0%
Vaniljauute
/g
15.0 g
0%
Ruokasooda
/g
5.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
Vesi
/ml
250.0 ml
0%
Rypsiöljy
/ml
100.0 ml
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
20.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Creme Anglaise
Kuohukerma
/ml
500.0 ml
0%
Täysmaito
/ml
500.0 ml
0%
Kananmunan keltuainen
/g
200.0 g
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Praliinimousse
Creme Anglaise
/g
600.0 g
0%
Gelatiini
/g
12.0 g
0%
Vesi
/ml
50.0 ml
0%
Praliini
/g
300.0 g
0%
Kuohukerma
/g
400.0 g
0%
Vadelmageeli
Vadelma pyre
/g
500.0 g
0%
Vesi
/ml
200.0 ml
0%
Sokeri
/g
150.0 g
0%
Agar agar
/g
8.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Suklaakakku
-
Vehnäjauho 240.0 g
-
Sokeri 210.0 g
-
Kaakaojauhe 30.0 g
-
Vaniljauute 15.0 g
-
Ruokasooda 5.0 g
-
Suola 2.0 g
-
Vesi 250.0 ml
-
Rypsiöljy 100.0 ml
Creme Anglaise
-
Kuohukerma 500.0 ml
-
Täysmaito 500.0 ml
-
Kananmunan keltuainen 200.0 g
-
Sokeri 100.0 g
Praliinimousse
-
Creme Anglaise 600.0 g
-
Gelatiini 12.0 g
-
Vesi 50.0 ml
-
Praliini 300.0 g
-
Kuohukerma 400.0 g
Vadelmageeli
-
Vadelma pyre 500.0 g
-
Vesi 200.0 ml
-
Sokeri 150.0 g
-
Agar agar 8.0 g
Valmistus
-
Suklaakakku
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi. Rasvaa irtopohjavuoka tai vuoraa leivinpaperilla 1/3 GN-vuoka. Kaada taikina vuokaan tasaisesti. Paista 160 asteessa 30 minuuttia. Ennen kumoamista jäähdytä 10 minuuttia. Anna jäähtyä kumottuna ainakin tunnin verran ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. -
Creme Anglaise
Lämmitä Creme Anglaisen ainekset samalla sekoittaen vesihauteessa 85 asteiseksi. Jäähdytä. Siivilöi. -
Praliinimousse
Anna liivatejauheen turvota vedessä viisi minuuttia. Kuumenna liivatevettä mikrossa 30 sekuntia ja lisää Creme Anglaisen joukkoon. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita praline ja anglaise. Nostele kermavaahto joukkoon. Anna tekeytyä vähintään neljä tuntia. Vatkaa mousse auki ja laita pursotinpussiin. -
Vadelmageeli
Lämmitä vadelmapyre, vesi ja sokeri kiehuvaksi kunnes sokeri liukenee. Lisää agar sauvasekoittimella sekoittaen ja jäähdytä. Murra jäähtynyt blokki paloiksi pystyblendriin ja sekoita sileäksi. Siivilöi. Vakumoi kuplat pois. Laita pursotinpussiin. -
Esillelaitto
Koristele annos vadelmilla ja kukilla.