Menu

Raaka-aineet

+

Annoksen valmistus


Tämä ruokalaji perustuu vahvasti escabeche-tekniikkaan, joka on perinteinen menetelmä Espanjassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Filippiineillä ruoan säilömiseen. Escabeche on proteiinien, kuten kanan, kanin tai kalan ja jopa vihannesten kypsentämistä haudutusmaisessa valmistuksessa, jossa pääasiallisena nesteenä käytetään etikkaa. Tämä tasapainottaa happamuuden ja mahdollistaa ruoan säilymisen päiviä, jopa viikkoja. <br>Tässä reseptissä tätä tekniikkaa on modernisoitu lisäämällä uusia mausteita kuten kanelia, anista ja erilaisia etikoita, sekä tuomalla mukaan aasialaisia elementtejä kuten dashi ja miso. Tämä ruokalaji - kana escabeche tarjoiltuna munakoisojen kanssa - on suunniteltu kylmäksi tai huoneenlämpöiseksi alkupalaksi, joka yhdistää vanhat tekniikat modernilla twistillä.

...

Valmistus

  1. Annoksen valmistus

    • Kana: Paista kananpalat pannulla oliiviöljyssä ruskeiksi, jättäen sisäpuoli raa'aksi. Aseta sivuun. Samassa pannussa paista valkosipuli, porkkanat, fenkoli, sipuli ja paprika, kaikki suuriksi paloiksi pilkottuina. Lisää mausteet, kuten Knorr Aromat, mustapippuri, tähtianis, kaneli ja laakerinlehdet. Lisää kananpalat ja kypsennä muutaman minuutin ajan yhdessä.
    • Lisää nesteet: sherryviinietikka, omenasiiderietikka, valkoviini ja Knorr Kanafonditiiviste. Hauduta hitaasti noin 35 minuuttia kannen alla. Tarkista, että kana on kypsää, lisää sitten miso (aiemmin liuotettuna samaan kiehuvaan nesteeseen) ja seesamiöljy, säädä suola tarvittaessa. Kun kaikki on kypsää ja maustettu, aseta sivuun tai jäähdytä yön yli, jos mahdollista.
    • Munakoisot: Grillaa munakoisot ja pidä ne peitettyinä, jotta sisäpuoli kypsyy loppuun. Kuori ne varovasti, yrittäen säilyttää muoto. Täytä munakoisot huoneenlämpöisillä tai kylmillä kananpanasilla.
    • Kastike: Siivilöi kaikki ainekset kattilaan ja keitä kasaan. Lisää hieman maissitärkkelystä saadaksesi sileän koostumuksen. Kaada kastike munakoisojen päälle ja koristele seesaminsiemenillä, marinoidulla punasipulilla ja ruohosipulilla. 
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu