Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Näin pääset alkuun

  1. Ota yksi omista resepteistäsi ja klikkaa vastaavia, listoillamme olevia ainesosia. Voilà - näin olet nyt mitannut aterian hiildioksidikuormituksen. Ota huomioon, että luvut ilmaisevat yhden annoksen kuormituksen.
  2. Etkö ole tyytyväinen? Kokeile raaka-aineita, kunnes olet päässyt tulokseen, johon olet tyytyväinen.
  3. Lähetä uusi reseptisi itsellesi.

Ryhdy toimiin ja muuta toimintaasi!

Miksi oikeastaan pitäisi välittää, mikä eri raaka-aineiden hiilijalanjälki on? Vastaus on yhtä yksinkertainen kuin vaikeakin: koska sillä on väliä! Se, mitä tarjoamme ruokavieraillemme, vaikuttaa ruoan ilmastokuormitukseen, mutta jos vaihtamalla ja kokeilemalla raaka-aineita voimme myös toimia entistä ympäristökestävämmän maailman hyväksi. Aika innostava ajatus, eikö?

Niinpä tee muutos! Siirrä jokin suosikkiresepteistäsi laskimeemme ja katso, minkälaisia hiilidioksidikonnia ainesosalistalta löytyy. Sitten kun olet tunnistanut nämä konnat, tutki, voitko heittää ne reseptistä ja ottaa tilalle joitakin ympäristön ystäviä. Sen jälkeen voit jatkaa samalla tavalla kaikkien reseptiesi kohdalla!

Vinkkejä!

Kun olet käynyt läpi kaikki reseptisi, on aika tarttua seuraavaan ympäristökonnaan eli hävikkiin. Siitä löydät vinkkejä ja ohjeita juuri sitä varten!