Menu

Näin pääset alkuun

  1. Ota yksi omista resepteistäsi ja klikkaa vastaavia, listoillamme olevia ainesosia. Voilà - näin olet nyt mitannut aterian hiildioksidikuormituksen. Ota huomioon, että luvut ilmaisevat yhden annoksen kuormituksen.
  2. Etkö ole tyytyväinen? Kokeile raaka-aineita, kunnes olet päässyt tulokseen, johon olet tyytyväinen.
  3. Lähetä uusi reseptisi itsellesi.

Ryhdy toimiin ja muuta toimintaasi!

Miksi pitäisi olla kiinnostunut siitä, paljon eri raaka-aineiden hiilijalan jälki on? Koska sillä on oikeasti merkitystä! Se, mitä tarjoamme asiakkaillemme vaikuttaa myös ruuan ilmastokuormitukseen. Kuitenkin vaihtelemalla ja kokeilemalla eri raaka-aineita, voimme toimia myös ympäristöystävällisemmän maailman hyväksi. Aika kiva ajatus, eikö niin?

Voit syöttää jonkin suosikkireseptisi laskimeemme ja katsoa, minkälaisia tuloksia ainesosalistalla näkyy. Kun olet tunnistanut suuren hiilidioksidikuorman aiheuttavat ainesosat, voit miettiä, olisiko ne mahdollista korvata jollain ympäristöystävällisemmällä. Tätä samaa temppua voit sitten soveltaa kaikkiin resepteihisi.

Vinkkejä!

Kun olet käynyt läpi kaikki reseptisi, on aika kiinnittää huomiota seuraavaan ilmastohaittaan, eli hävikkiin.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu