Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kasvissuikalesekoitus, pakaste 2.5 kg
  • Kidney papu, punainen, säilyke 0.6 kg
  • Vesi 1.6 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.4 l
  • KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.2 kg
  • Knorr Yrttikastike 3 kg / 30 L 0.08 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.05 kg
  • Sitruunapippuri 0.01 kg
  • KNORR Kasvisliemi 1,5kg/100L 0.01 kg
  1. Työohje

    • Laita kohmeiset juuressuikaleet GN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.) Lisää huuhdotut ja valutetut kidneypavut joukkoon.
    • Sekoita kastikeainekset kylmään veteen. Lisää Knorr Ruoka ja mausteet.
    • Kaada liemi vuokaan ja paista kiertoilmauunissa 170 ºC:ssa noin 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
    • Tarjota keitettyjen perunoiden kanssa kasvisruokana. Paistos sopii myös lisäkkeeksi esim. kalalle tai broilerille