Menu

Raaka-aineet

+

Mausteseos

Kastike


Tikka Masala on aromaattinen ruoka, jossa kananpalat kypsyvät tomaattikastikkeessa mausteiden syleilyssä. Tämä resepti tuo intialaiset maut arkeen tai juhlaan, ja se on helposti muunneltavissa vegaaniseksi korvaamalla kana esimerkiksi tofulla tai kikherneillä. Sopii erinomaisesti suurkeittiöihin

...

Valmistus

  1. Mausteseos

    • Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
  2. Kastike

    • Mittaa sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon kaikki nesteet.
    • Sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen, sekoita tasaiseksi.
    • Lisää broileri sekä kasvissekoitus ja sekoita tasaiseksi.
      Annostele GN-vuokaan.
    • Siirrä kylmäsäilytykseen tai lämmitä heti
    • Voit korvata broilerin kasviproteiinilla jolloin saat ruoasta vegaanisen.

      Voit myös kuumentaa kastikkeen suoraan padassa sekoituksen jälkeen.
  3. Kypsennys

    • Uunissa yhdistelmäpaisto 130 °C, kosteus 50%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C.
      Kuumennusaika riippuu vuoan koosta sekä uunin täyttöasteesta.
    • Tips: Tarjoa riisin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu