Menu

Raaka-aineet

+

Sitruunainen kalakasari

  • Sitruunainen Kalakasari
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 l
  • Keittojuures Maxi, pakaste 4.0 kg
  • Vesi 9.5 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.5 l
  • Knorr Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L 1.5 kg
  • Knorr Tahnamauste Valkosipuli 340 g 0.1 kg
  • Sitruunamehu, makeuttamaton 0.3 l
  • Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Sei-Lohikuutio -sekoitus 5.0 kg

Sitruunainen kastike sopii täydellisesti kalan kaveriksi. 

...

Valmistus

  1. Sitruunainen kalakasari

    • Freesaa keittojuurekset öljyssä
    • Lisää vesi ja kuumenna
    • Sekoita kastikeaines joukkoon
    • Lisää Knorr Ruoka ja mausta kasari
    • Lisää kalakuutiot, kun juurekset ovat lähes kypsiä
    • Hauduta kypsäksi
    • Koristele tillillä tai ruohosipulilla ja tarjoile keitettyjen perunoiden tai täysjyväriisin kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu