Maille Bistro Ankanrasvassa haudutettua ankankoipea ja punakaali sekä perunafondant
Raaka-aineet
Maille Bistro Ankanrasvassa haudutettua ankankoipea ja punakaali sekä perunafondant
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€13.54
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Haudutettu ankankoipi
Ankankoipi confit
/kpl
10.0 kpl
0%
Haudutettu Punakaali
Punakaali
/g
500.0 g
0%
Omena
/g
200.0 g
0%
Salottisipuli
/g
100.0 g
0%
Ankanrasva
/g
100.0 g
0%
Pancetta
/g
50.0 g
0%
Maille Punaviinietikka 500 ml
/ml
50.0 ml
0%

Calvados
/ml
30.0 ml
0%
Punaviini
/ml
100.0 ml
0%
Siirappi
/g
50.0 g
0%
Punajuurimehu
/ml
500.0 ml
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/g
0.0 g
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Perunafondant
Peruna
/kpl
10.0 kpl
0%
Vesi
/ml
1000.0 ml
0%
Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L /50 L
/ml
100.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Valkosipuli
/kpl
5.0 kpl
0%
Timjaminoksa
/kpl
10.0 kpl
0%
Maustepippuri, kokonainen
/kpl
5.0 kpl
0%
Voi
/kg
0.0 kg
0%
Rypsiöljy
/kg
0.0 kg
0%
Calvados kastike
Salottisipuli
/kpl
1.0 kpl
0%
Valkosipuli
/kpl
1.0 kpl
0%
Knorr Professional Demi Glace 1 L
/ml
500.0 ml
0%
Knorr Professional Fond Kana 1L
/ml
500.0 ml
0%
Maille Sherryviinietikka 500 ml
/ml
100.0 ml
0%

Maille Wholegrain
/g
30.0 g
0%
Calvados
/ml
20.0 ml
0%
Timjami
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri, kokonainen
/kg
0.0 kg
0%
Sokeri
/kg
0.0 kg
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Ankanrasva
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Haudutettu ankankoipi
-
Ankankoipi confit 10.0 kpl
Haudutettu Punakaali
-
Punakaali 500.0 g
-
Omena 200.0 g
-
Salottisipuli 100.0 g
-
Ankanrasva 100.0 g
-
Pancetta 50.0 g
-
Calvados 30.0 ml
-
Punaviini 100.0 ml
-
Siirappi 50.0 g
-
Punajuurimehu 500.0 ml
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Suola
Perunafondant
-
Peruna 10.0 kpl
-
Vesi 1000.0 ml
-
Valkosipuli 5.0 kpl
-
Timjaminoksa 10.0 kpl
-
Maustepippuri, kokonainen 5.0 kpl
-
Voi
-
Rypsiöljy
Calvados kastike
-
Salottisipuli 1.0 kpl
-
Valkosipuli 1.0 kpl
-
Knorr Professional Demi Glace 1 L 500.0 ml
-
Knorr Professional Fond Kana 1L 500.0 ml
-
Maille Wholegrain 30.0 g
-
Calvados 20.0 ml
-
Timjami
-
Mustapippuri, kokonainen
-
Sokeri
-
Suola
-
Ankanrasva
Valmistus
-
Haudutettu ankankoipi
Upota ankankoipi 5% suolaliemeen tunniksi. Huuhtele ja kuivaa. Laita koivet vakuumipussiin ankanrasvan kanssa ja kypsennä 75 asteessa 2 tuntia. Anna koipien jäähtyä rauhassa rasvassa. Esillelaittaessa ota koipi pois rasvasta ja paahda uunissa 180 asteessa 12 minuuttia. -
Haudutettu Punakaali
Maustepussi: kaneli, neilikka, inkivääri ja maustepippuriSuikaloi punakaali ohueksi sekä hienonna sipuli ja omena. Sulata ankanrasva pannussa ja paahda pancetta rapeaksi. Lisää alkoholit ja kiehauta kasaan. Lisää punakaali, sipuli ja omena. Freesaa hetki. Lisää mehu ja maustepussi ja anna hautua kasaan noin tunnin verran. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. -
Perunafondant
Valmista perunafondant stanssaamalla sopivankokoisia paloja perunasta. Kuumenna voi ja öljy pannulla ja paista molemmin puolin perunoiden pinnat. Kuumenna liemi ja mausteet. Lisää perunat kuumaan liemeen pakkiin niin että perunat peittyvät kokonaan. Paista uunissa 160 asteessa 20–25 minuuttia.Pursota dijonilla maustettua majoneesia perunan päälle kasatessasi annoksen. -
Calvados kastike
Freesaa hienonnetut sipulit kasarissa ankanrasvassa. Lisää kaikki loput aineet paitsi sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua kasaan kunnes jäljellä on noin neljäsosa. Siivilöi ja mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.