Menu

Raaka-aineet

+

Haudutettu ankankoipi

 • Ankankoipi confit 10.0 kpl

Haudutettu Punakaali

Perunafondant

Calvados kastike


...

Valmistus

 1. Haudutettu ankankoipi

  Upota ankankoipi 5% suolaliemeen tunniksi. Huuhtele ja kuivaa. Laita koivet vakuumipussiin ankanrasvan kanssa ja kypsennä 75 asteessa 2 tuntia. Anna koipien jäähtyä rauhassa rasvassa. Esillelaittaessa ota koipi pois rasvasta ja paahda uunissa 180 asteessa 12 minuuttia.
 2. Haudutettu Punakaali

  Maustepussi: kaneli, neilikka, inkivääri ja maustepippuri
  Suikaloi punakaali ohueksi sekä hienonna sipuli ja omena. Sulata ankanrasva pannussa ja paahda pancetta rapeaksi. Lisää alkoholit ja kiehauta kasaan. Lisää punakaali, sipuli ja omena. Freesaa hetki. Lisää mehu ja maustepussi ja anna hautua kasaan noin tunnin verran. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
 3. Perunafondant

  Valmista perunafondant stanssaamalla sopivankokoisia paloja perunasta. Kuumenna voi ja öljy pannulla ja paista molemmin puolin perunoiden pinnat. Kuumenna liemi ja mausteet. Lisää perunat kuumaan liemeen pakkiin niin että perunat peittyvät kokonaan. Paista uunissa 160 asteessa 20–25 minuuttia. 

  Pursota dijonilla maustettua majoneesia perunan päälle kasatessasi annoksen.
 4. Calvados kastike

  Freesaa hienonnetut sipulit kasarissa ankanrasvassa. Lisää kaikki loput aineet paitsi sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua kasaan kunnes jäljellä on noin neljäsosa. Siivilöi ja mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. 
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu