Menu

Raaka-aineet

+

Kastike


Olemme omistautuneet sienikastikkeelle jo pitkään, ja tarjoilemme ne usein pannupihvin tai porsaankyljyksen kanssa. Nyt haluan laittaa sienet etusijalle. Tähän ruokaan, jonka suurin salaisuus piilee hyvässä kanafondissa, olen valinnut kantarellit, mutta siihen sopivat tietysti myös muut sienet. 


 /Daniel Müllern   

...

Valmistus

  1. Kastike

    Paista kantarellit yhdessä sipulin kanssa ruokaöljyssä. Ne eivät saa ottaa väriä. Kaada päälle Knorr Professional KANAFONDI ja anna sen redusoitua sienten kanssa, kunnes jäljellä on noin 2–3 dl. Lisää kerma ja keitä vielä 10–15 minuuttia. Mausta maun mukaan suolalla, vastajauhetulla mustapippurilla ja sherryetikalla.   

    Vinkkejä! Tarjoile paistettujen persiljajuurien, juustopiirakan tai grillatun broilerinrinnan kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu