Kullanruskea kantarellikastike
Olemme omistautuneet sienikastikkeelle jo pitkään, ja tarjoilemme ne usein pannupihvin tai porsaankyljyksen kanssa. Nyt haluan laittaa sienet etusijalle. Tähän ruokaan, jonka suurin salaisuus piilee hyvässä kanafondissa, olen valinnut kantarellit, mutta siihen sopivat tietysti myös muut sienet.
/Daniel Müllern

Raaka-aineet
Kullanruskea kantarellikastike
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€172501.1
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Kastike
Kantarelli
/g
300.0 g
0%
Salottisipuli
/kpl
1.0 kpl
0%
Rypsiöljy
/ml
60.0 ml
0%
Knorr Professional Kanafondi 1 L
/ml
500.0 ml
0%

Kuohukerma
/ml
300.0 ml
0%
Maille Sherryviinietikka 500 ml
/ml
20.0 ml
0%

Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
0.0 n/a
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Kastike
-
Kantarelli 300.0 g
-
Salottisipuli 1.0 kpl
-
Rypsiöljy 60.0 ml
-
Kuohukerma 300.0 ml
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
Valmistus
-
Kastike
Paista kantarellit yhdessä sipulin kanssa ruokaöljyssä. Ne eivät saa ottaa väriä. Kaada päälle Knorr Professional KANAFONDI ja anna sen redusoitua sienten kanssa, kunnes jäljellä on noin 2–3 dl. Lisää kerma ja keitä vielä 10–15 minuuttia. Mausta maun mukaan suolalla, vastajauhetulla mustapippurilla ja sherryetikalla.Vinkkejä! Tarjoile paistettujen persiljajuurien, juustopiirakan tai grillatun broilerinrinnan kanssa.