Raaka-aineet
Työohje
-
Seitifilee, pakaste 10.0 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
Kuorrutuskastike
-
Porkkanakuutio, pakaste 1.5 kg
-
Kukkakaali, pakaste 2.5 kg
-
Sokerihernepalko, pakaste 1.3 kg
-
Vesi 7.0 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.5 kg
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.4 kg
-
Valkopippuri 0.01 kg
-
Ruohosipuli 0.08 kg
Valmistus
-
Työohje
- Lado seifileet voideltuihin GN-vuokiin ja mausta kasvisliemijauheella. Anna sulaa kylmiössä.
-
Kuorrutuskastike
- Freesaa kasvikseöljyssä.
- Sekoita kylmään veteen Peruskastike ja kaada pataan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita JuustoCrème joukkoon. Mausta valkopippurilla. Annostele kasvismuhennos kalojen päälle. Kypsennä +170 °C:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla.
- Tähän kalaruokaan on saatu inspiraatiota kesäkeitosta.