Kesäkalavuoka
Kesäkalaan on saatu inspiraatiota kesäkeitosta. Kalan kuorrutteessa rouskuvat porkkana, kukkakaali ja sokeriherne. Vaihtamalla sein loheen saa ruoasta juhlavamman.

Raaka-aineet
Kesäkalavuoka
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€87.69
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Seitifilee, pakaste
/kg
10.0 kg
0%
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L
/kg
0.05 kg
0%
Kuorrutuskastike
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.15 l
0%
Porkkanakuutio, pakaste
/kg
1.5 kg
0%
Kukkakaali, pakaste
/kg
2.5 kg
0%
Sokerihernepalko, pakaste
/kg
1.3 kg
0%
Vesi
/l
7.0 l
0%
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
/kg
0.5 kg
0%
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
/kg
1.4 kg
0%
Valkopippuri
/kg
0.01 kg
0%
Ruohosipuli
/kg
0.08 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Seitifilee, pakaste 10.0 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
Kuorrutuskastike
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.15 l
-
Porkkanakuutio, pakaste 1.5 kg
-
Kukkakaali, pakaste 2.5 kg
-
Sokerihernepalko, pakaste 1.3 kg
-
Vesi 7.0 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.5 kg
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.4 kg
-
Valkopippuri 0.01 kg
-
Ruohosipuli 0.08 kg
Valmistus
-
Työohje
- Lado seifileet voideltuihin GN-vuokiin ja mausta kasvisliemijauheella. Anna sulaa kylmiössä.
-
Kuorrutuskastike
- Freesaa kasvikseöljyssä.
- Sekoita kylmään veteen Peruskastike ja kaada pataan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita JuustoCrème joukkoon. Mausta valkopippurilla. Annostele kasvismuhennos kalojen päälle. Kypsennä +170 °C:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla.
- Tähän kalaruokaan on saatu inspiraatiota kesäkeitosta.