Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Seitifilee, pakaste 10.0 kg
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg

Kuorrutuskastike

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.15 l
  • Porkkanakuutio, pakaste 1.5 kg
  • Kukkakaali, pakaste 2.5 kg
  • Sokerihernepalko, pakaste 1.3 kg
  • Vesi 7.0 l
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.5 kg
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.4 kg
  • Valkopippuri 0.01 kg
  • Ruohosipuli 0.08 kg

Valmistus

  1. Työohje

    • Lado seifileet voideltuihin GN-vuokiin ja mausta kasvisliemijauheella. Anna sulaa kylmiössä.
  2. Kuorrutuskastike

    • Freesaa kasvikseöljyssä.
    • Sekoita kylmään veteen Peruskastike ja kaada pataan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita JuustoCrème joukkoon. Mausta valkopippurilla. Annostele kasvismuhennos kalojen päälle. Kypsennä +170 °C:ssa kypsäksi noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla.
    • Tähän kalaruokaan on saatu inspiraatiota kesäkeitosta.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu