Kalaa ja yrttijuureksia

Raaka-aineet
Kalaa ja yrttijuureksia
−
+
€27.25
Työohje
Hokifilee, pakaste
/kg
1.5 kg
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Juuressuikalesekoitus, pakaste
/kg
0.9 kg
0%
Vesi
/l
0.5 l
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.4 l
0%
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
/kg
0.1 kg
0%
Knorr Tahnamauste Provence 340 g
/g
40.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
/
Työohje
-
Hokifilee, pakaste 1.5 kg
-
Suola
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Juuressuikalesekoitus, pakaste 0.9 kg
-
Vesi 0.5 l
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.4 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
Valmistus
-
Työohje
- Lado hokipalat GN-vuokiin ja ripottele pintaan suolaa. (Voit halutessasi myös käyttää muuta vaaleaa kalaa). Sulata kalat ja kaada tarvittaessa ylimääräinen neste pois.
- Freesaa juuressuikaleet Aromiöljyssä. Sekoita kastikeaines ja tahnamauste kylmään veteen ja lisää seos pataan. Lisää Rama Ruoka 15 % ja kiehauta kastike.
- Kaada vähän jäähtynyt kuorrutuskastike kalojen päälle (n. 2 l/1/1 65 mm GN-vuoka.) Kypsennä + 160 C.ssa uunissa kypsäksi noin 15-20 minuuttia.