Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Hokifilee, pakaste 1.5 kg
  • Suola 0.02 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.02 l
  • Juuressuikalesekoitus, pakaste 0.86 kg
  • Vesi 0.5 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.4 l
  • Knorr Yrttikastike 3 kg / 30 L 0.1 kg
  1. Työohje

    • Lado hokipalat GN-vuokiin ja ripottele pintaan suolaa. (Voit halutessasi myös käyttää muuta vaaleaa kalaa). Sulata kalat ja kaada tarvittaessa ylimääräinen neste pois.
    • Freesaa juuressuikaleet Aromiöljyssä. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja lisää seos pataan. Lisää Knorr Ruoka 15 % ja kiehauta kastike.
    • Kaada vähän jäähtynyt kuorrutuskastike kalojen päälle (n. 2 l/1/1 65 mm GN-vuoka.) Kypsennä + 160 C.ssa uunissa kypsäksi noin 15-20 minuuttia.