Crispy NoChicken broccolinin, pinaatin ja selleripyreen kanssa

Raaka-aineet
Crispy NoChicken broccolinin, pinaatin ja selleripyreen kanssa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2163.59
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Crispy NoChicken
The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 90 g / 1,8 kg
/DU
10.0 DU
0%

Points
Selleri: kyllä
Sinappi: kyllä
Voissa kypsennettyä broccolinia ja vihreää parsaa
Parsa, tuore
/g
500.0 g
0%
Broccoliini
/g
500.0 g
0%
Voi
/g
200.0 g
0%
Vesi
/ml
300.0 ml
0%
Paistettu pinaatti
Minipinaatti
/g
1000.0 g
0%
Rypsiöljy
/g
30.0 g
0%
Selleripyree
Juuriselleri
/g
1000.0 g
0%
Kuohukerma
/ml
100.0 ml
0%
Voi
/g
150.0 g
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
50.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Kermainen sinappikastike
Maille Dijon Originale Sinappi 1 kg
/g
60.0 g
0%

Sinapinsiemen
/g
15.0 g
0%
Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/ml
50.0 ml
0%

Vesi
/ml
100.0 ml
0%
Valkoviini
/ml
100.0 ml
0%
Portviini
/ml
100.0 ml
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Kuohukerma
/ml
300.0 ml
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Crispy NoChicken
Voissa kypsennettyä broccolinia ja vihreää parsaa
-
Parsa, tuore 500.0 g
-
Broccoliini 500.0 g
-
Voi 200.0 g
-
Vesi 300.0 ml
Paistettu pinaatti
-
Minipinaatti 1000.0 g
-
Rypsiöljy 30.0 g
Selleripyree
-
Juuriselleri 1000.0 g
-
Kuohukerma 100.0 ml
-
Voi 150.0 g
-
Suola ja mustapippuri
Kermainen sinappikastike
-
Sinapinsiemen 15.0 g
-
Vesi 100.0 ml
-
Valkoviini 100.0 ml
-
Portviini 100.0 ml
-
Sitruuna 1.0 kpl
-
Kuohukerma 300.0 ml
-
Suola ja mustapippuri
Valmistus
-
Crispy NoChicken
Paista hampurilaispihvit joko paistinpannussa tai frittikeittimessä, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Ripottele päälle hieman suolaa -
Voissa kypsennettyä broccolinia ja vihreää parsaa
Kiehauta voi ja vesi yhteen. Keitä broccolinit ja parsat voivedessä, kunnes ne ovat kypsiä, mutta silti hieman rapeita. Siivilöi kasvikset voivedestä ja mausta suolalla, pippurilla ja pienellä määrällä sitruunamehua -
Paistettu pinaatti
Pese ja kuivaa pinaatti. Paista pinaatti todella kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Varo kypsentämästä pinaattia liikaa. Osa lehdistä saa jäädä hieman raaoiksi. Nosta pinaatti talouspaperin päälle, imeytä pois ylimääräinen rasva ja mausta suolalla. -
Selleripyree
Kuori juuriselleri. Leikkaa pieniksi paloiksi ja keitä vedessä kypsäksi. Siivilöi vesi pois, sekoita sellerikuutiot soseeksi vispilällä ja lisää voi. Mausta maun mukaan suolalla ja omenaviinietikalla. -
Kermainen sinappikastike
Paista Dijon-sinappia ja sinapinsiemeniä kuivalla pannulla, jotta sinappiöljyt vapautuvat. Lisää valkoviini ja portviini, ja keitä kasaan, kunnes jäljellä on puolet. Lisää vesi, Knorr-kanaliemipasta, sitruunan kuori ja ruokakerma. Keitä kunnes koostumus on kermaista. Siivilöi kastike - vaahdota sauvasekoittimella ennen tarjoilua.