Menu

Raaka-aineet

+

Crispy NoChicken

Voissa kypsennettyä broccolinia ja vihreää parsaa

  • Parsa, tuore 500.0 g
  • Broccoliini 500.0 g
  • Voi 200.0 g
  • Vesi 300.0 ml

Paistettu pinaatti

  • Minipinaatti 1000.0 g
  • Rypsiöljy 30.0 g

Selleripyree

Kermainen sinappikastike


...

Valmistus

  1. Crispy NoChicken

    Paista hampurilaispihvit joko paistinpannussa tai frittikeittimessä, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. Ripottele päälle hieman suolaa  
  2. Voissa kypsennettyä broccolinia ja vihreää parsaa

    Kiehauta voi ja vesi yhteen. Keitä broccolinit ja parsat voivedessä, kunnes ne ovat kypsiä, mutta silti hieman rapeita. Siivilöi kasvikset voivedestä ja mausta suolalla, pippurilla ja pienellä määrällä sitruunamehua
  3. Paistettu pinaatti

    Pese ja kuivaa pinaatti. Paista pinaatti todella kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Varo kypsentämästä pinaattia liikaa. Osa lehdistä saa jäädä hieman raaoiksi. Nosta pinaatti talouspaperin päälle, imeytä pois ylimääräinen rasva ja mausta suolalla. 
  4. Selleripyree

    Kuori juuriselleri. Leikkaa pieniksi paloiksi ja keitä vedessä kypsäksi. Siivilöi vesi pois, sekoita sellerikuutiot soseeksi vispilällä ja lisää voi. Mausta maun mukaan suolalla ja omenaviinietikalla.  
  5. Kermainen sinappikastike

    Paista Dijon-sinappia ja sinapinsiemeniä kuivalla pannulla, jotta sinappiöljyt vapautuvat. Lisää valkoviini ja portviini, ja keitä kasaan, kunnes jäljellä on puolet. Lisää vesi, Knorr-kanaliemipasta, sitruunan kuori ja ruokakerma. Keitä kunnes koostumus on kermaista. Siivilöi kastike - vaahdota sauvasekoittimella ennen tarjoilua.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu