Menu

Joka vuosi asiakkaamme etsivät jotain uutta ravintolamaailmassa. Yksi viime aikojen trendi on ollut "eeppinen aamiainen.” Ja mikä on eeppisempää kuin todella munapitoinen aamiainen/brunssi/myöhäinen lounas – olipa se sitten munakokkelin, pannukakun, jännittävän chakshoukan tai ylellisen Benedict-munan muodossa. Olemme keränneet tänne parhaat ja herkullisimmat "kutsu sitä miksi haluat” -reseptimme ja arvokkaita aamiaisvinkkejä.

Oletko kyllästynyt smoothieihin? Uudista ne sitten hauskoilla, odottamattomilla, terveellisillä ja tyylikkäillä aineksilla. Smoothie-juoman voi päivittää aina omien mieltymysten mukaan.Tutustu erilaisiin smoothie-respeteihin.

Jos jokin on trendikästä, niin leipä. Siksi yksinkertainen asia, kuten leivän vaihto, voi vaikuttaa suuresti siihen, millaisena tarjontasi nähdään. Heti kun ruokasi nähdään ylellisempänä ja toimivampana, tiedät, mitä voit tehdä hintalapulle. Esimerkiksi köyhät ritarit kuulostavat hyviltä. Mutta briossiritarit kuulostavat paljon ylellisemmiltä. Tutustu kasviksista leipovaan kondiittoriin.

Se, että puuro kaikissa muodoissaan on saanut nostetta viime vuosina, ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta, mutta olemme sitä mieltä, että tälle ”take away” -vaatimukset täyttävälle herkulle olisi annettava enemmän painoarvoa (lue vinkkejämme take awayhin). Perusraaka-aine on halpaa, mahdollisuudet monipuolisuuteen ovat valtavat ja voit myös helposti tuunata puuroa nykytrendien mukaan. Tuoreet marjat ovat aina mukavia ja trendikkäitä, kun vuodenaika sen sallii, mutta muuten aloitamme yhä esimerkiksi ruskistetun voin, hillojen ja erilaisten hedelmien kanssa.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu