Menu

Brasilialainen keittiö on yksi maailman eksoottisimmista ja monipuolisimmista

Vuosisatojen aikana Brasiliasta on kasvanut monikulttuurinen maa, jota elävöittävät sen kaikkialta maailmasta saapuneet asukkaat. Vuosien 1570 ja 1888 välillä yli kolme miljoonaa afrikkalaista saapui orjina Brasiliaan, ja brasilialais-portugalilaisen keittiön kehitys alkoi. Brasilian itsenäistyminen vuonna 1822 avasi upean maan siirtolaisille ympäri maailman – aluksi Saksasta, sitten Sveitsistä, Italiasta, Espanjasta, Japanista ja Lähi-idästä. Miljoonat ihmiset asettuivat aloilleen tähän valtavaan maahan, ja hiljalleen uudet tavat, uudet ainekset ja erilaiset valmistustavat menettivät kosketuksensa alkuperäisiin keittiöihin ja niistä tuli brasilialaisia. Tämän takia maailman viidenneksi suurimmalla maalla on tällä hetkellä yksi inspiroivimmista, kiinnostavimmista ja eksoottisimmista kansallisista ruokakulttuureista. Tämän ainutlaatuisen ruokatarinan me Unilever Food Solutionsilla haluamme jakaa ja välittää pohjoismaiseen keittiöön.

 

Voita asiakkaiden sydämet brasilialaiseen tyyliin

Me lähdimme Brasiliaan hakemaan oppia keittiömestareilta ja ruokaharrastajilta. Tutustuimme monipuoliseen brasilialaiseen keittiöön ja saimme oppia ammattilaisilta, jotka tuntevat Brasilian keittiön sydämen ja intohimon. Sitten keräsimme nämä ideat kokoon ja muokkasimme ne pohjoismaiseen keittiöön sopiviksi. ”Taste the exotic Brazil” teeman avulla tarjoat laajan valikoiman brasilialaisia makuja asiakkaillesi. Teeman reseptit muodostavat täydellisen yhdistelmän makuja kuuluisasta brasilialaisesta katukeittiöstä sekä autenttisista grilliruuista. Mukana on myös upea kattaus maistuvia ja luovia ruokia seisovaanpöytään sekä makeita ja jännittäviä brasilialaisia jälkiruokia.

Lupaamme, että osaat!

Tämä konsepti on pohjoismaisten ja brasilialaisten projektiin osallistuneiden keittiömestareiden intohimoisen yhteistyön tulos. Olemme erittäin tyytyväisiä tässä projektissa luotuihin resepteihin ja esittelemme ne nyt ylpeinä sinulle. Ole hyvä, ja ota ne omaksesi.

Buffet, Dessert, Street Food & BBQ

Buffet, Dessert, Street Food & BBQ

Reseptiesite

Lataa tästä
Julkisen sektorin reseptit

Julkisen sektorin reseptit

Reseptiesite

Lataa tästä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu