Menu

Hellmann’s majoneesi on katuruoan sielu. Sen täyteläinen maku toimii annoksissa sellaisenaan, mutta kaikessa eleettömyydessään se antaa tilaa myös omalle luovuudellesi.

Pyysimme muutamaa katuruoan taitajaa paljastamaan miten he käyttävät Hellmann’s majoneesia ja loihtimaan meille omat nimikkoannoksensa.

Seksico Tacon Ali Toppinen loihti huikean värikkäät kalatacot, Bao Baon Janne Herpola taasen rakensi bao bunin sisään aasialaisen makumaailman. A&S-ravintoloiden Toni Mikkonen valmisti huikean suomalais-aasialaisen, kaalilla höystetyn perunamuusilisäkkeen ja kotkalaisen The Van food truckin Tuomo Koskinen, Juuso Olli ja Vesa Sjöblom viimeistelivät täydellisen kattauksen valuvan mehukkailla burgereilla. Nämä kaikki Hellmann’s majoneesilla kruunattuna, tietenkin!

Ali Toppinen

Ali Toppinen

“Tämän reseptin historia menee 18 vuoden taakse kun ensi kertaa kävin jenkeissä Kaliforniassa lumilautailemassa ja löysin tacot ja etenkin korianterin yrttinä. Tulin Suomeen tietämättä että se oli nimenomaan korianteri joka oli salsoissa ja tacoissa isossa osassa, joten päädyin tekemään erilaisia salsoja väärillä yrteillä ja epäonnistuin aina. Lopulta chileläisen ystäväni Pedron äiti teki meille salsan ja uskalsin kysyä mikä yrtti on kyseessä.”

Seksico Tacosin Ali Toppisen huikean värikäs Seksico baja style fish taco, caballeros y damas!

 

Janne Herpola

Janne Herpola

"Sain innoituksen tähän annokseen kun toimarimme haastoi suunnittelemaan annoksen josta tulisi meidän ravintolan "Big Mac". Ihan oikeasti resepti sitten sai alkunsa ystäväni syntymäpäivillä Reposaaressa, missä nautimme kokonaista sikaa hoisin-kastikeella, joimme valkosipuliviinaa porilaisten marssia hoilaten ja Prodigyn tahtiin aamun pikkutunneille asti tanssien."

Mitäpä muutakaan tästä voisi kehkeytyä kuin mehevä possubuni, tsekkaa Bao Baon Janne Herpolan resepti!

Toni Mikkonen

Toni Mikkonen

"Tämä resepti syntyi rakkaudesta japanilaiseen ruokakultuuriin ja lohturuokaan. Testailin töissä levän, perunan ja hapankaalin komboa ja sehän toimii! Ehdottoman tärkeää on syödä annos puulusikalla ja pitää huoli että jokaiseen suupalaan tulee mukaan myös rapeita elementtejä."

Suomi <3 Japani  - Toni Mikkosen upea Umami merilevä perunamuussi & kaaleja - tsekkaa resepti!

Löydät reseptin sivun alhaalla olevasta reseptivihkosta!

Tuomo Koskisen, Juuso Ollin ja Vesa Sjöblom

Tuomo Koskisen, Juuso Ollin ja Vesa Sjöblom

“Yksinkertaisuus on kaunista, mutta kaikella pitää olla reseptissä tarkoitus. Tässä reseptissä meitä inspiroi puhtaat maut, yksinkertaisuus ja käsityölähtöinen toteutus. Reseptin tarina juontaa juurensa jo kesäkuuhun, jolloin ostimme spontaanisti ruokavaunun huutokaupasta, jossa oli rajallinen varustetaso. Varustuksen pohjalta loimme tuotteen, joka on mahdollista valmistaa vaunussa olevilla laitteilla. Smash-burger alkoi tehdä tuloaan katuruokamarkkinoille ja vaunun laitteisto oli siihen juuri omiaan. Resepti hioutui heti alusta toimivaksi ja muodostui suosituimmaksi tuotteeksemme. Se on hyvin yksinkertainen, mutta kaikki komponentit ovat tarkoin mietittyjä ja tukevat toisiaan.”

The Vanin Tuomo Koskisen, Juuso Ollin ja Vesa Sjöblomin Doublesmashburger ei jätä ketään kylmäksi! Tsekkaa resepti!

 

Hellmann’s x Street Food -reseptit

Hellmann’s x Street Food -reseptit

Street foodin mestarit paljastavat salansa herkullisimpiin katuruokiin.

Lataa esite
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu