Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistusohje

  • Oliiviöljy
  • Kesäkurpitsa 167.0 g
  • Paprika, erivärisiä 667.0 g
  • Porkkana 150.0 g
  • punasipulia 100.0 g
  • Herkkusieni, tuore 150.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 20.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 100.0 g
  • Knorr Kasvisfondi 1 L/30 L 30.0 ml
  • Oliivi, kivetön 56.0 g
  • Vuohenjuusto 200.0 g
  1. Valmistusohje

    • Leikkaa kasvikset ja sienet lohkoiksi ja kuullota ne oliiviöljyssä.
    • Lisää Knorr Valkosipuli Puré ja rosmariini.
    • Lisää Knorr Tomatino ja Knorr Kasvisfondi ja mausta mustapippurilla.
    • Laita vihannekset ja oliivit uunivuokaan. Ripottele vuohenjuusto päälle.
    • Gratinoi kuumassa uunissa, kunnes kasvisket ovat kypsiä ja pinta on saanut kauniin värin.