Raaka-aineet
Kasvispata:
-
Oliiviöljy 0.1 l
-
Keltasipuli 0.2 kg
-
Porkkana 0.4 kg
-
Bataatti 0.4 kg
-
Paprika, punainen 0.2 kg
-
Kesäkurpitsa 0.3 kg
-
Kaneli, tanko 2.0 kpl
-
Kurkuma 2.0 g
-
Juustokumina 2.0 g
-
Korianteri, jauhettu 2.0 g
-
Tomaattipyre 60.0 g
-
Vesi 1.0 l
-
Kikherne, säilyke 1.4 kg
Couscous:
-
Couscous-suurimo 0.8 kg
-
Oliiviöljy 0.5 dl
Valmistus
-
Kasvispata:
- Kuumenna öljy kattilassa.
- Lisää keltasipulit ja porkkanat. Freesaa 10 minuuttia.
- Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä viisi minuuttia.
- Lisää kuivamausteet ja pyreet. Freesaa minuutin ajan.
- Lisää vesi ja fondi. Hauduta pataa 10 minuuttia.
- Lisää kikherneet ja mausta.
- Kiehauta ja tarjoile couscousin kera.
-
Couscous:
- Paahda couscous-suurimot uunissa kullanvärisiksi, jos haluat.
- Kaada päälle oliiviöljy ja kuuma kasvisliemi.
- Peitä kannella ja anna seistä viisi minuuttia.
- Riko couscousin rakenne varovasti vispilällä tai käsin.