Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kasvispata:

  • Oliiviöljy 0.1 l
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Porkkana 0.4 kg
  • Bataatti 0.4 kg
  • Paprika, punainen 0.2 kg
  • Kesäkurpitsa 0.3 kg
  • Kaneli, tanko 2.0 kpl
  • Kurkuma 2.0 g
  • Juustokumina 2.0 g
  • Korianteri, jauhettu 2.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 20.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 20.0 g
  • Tomaattipyre 60.0 g
  • Vesi 1.0 l
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.4 dl
  • Kikherne, säilyke 1.4 kg

Couscous:

  • Couscous-suurimo 0.8 kg
  • Oliiviöljy 0.5 dl
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  1. Kasvispata:

    • Kuumenna öljy kattilassa.
    • Lisää keltasipulit ja porkkanat. Freesaa 10 minuuttia.
    • Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä viisi minuuttia.
    • Lisää kuivamausteet ja pyreet. Freesaa minuutin ajan.
    • Lisää vesi ja fondi. Hauduta pataa 10 minuuttia.
    • Lisää kikherneet ja mausta.
    • Kiehauta ja tarjoile couscousin kera.
  2. Couscous:

    • Paahda couscous-suurimot uunissa kullanvärisiksi, jos haluat.
    • Kaada päälle oliiviöljy ja kuuma kasvisliemi.
    • Peitä kannella ja anna seistä viisi minuuttia.
    • Riko couscousin rakenne varovasti vispilällä tai käsin.