Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Lohifilee 12.0 kg
  • Suola 0.04 kg
  • Knorr Sunshine Chili 1 L 0.5 l
  • Tomaatti 1.5 kg
  • Kastike:
  • Vesi 4.0 l
  • Knorr Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L 0.55 kg
  • KNORR Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.1 kg
  1. Työohje

    • Mausta lohipalat suolalla ja levitä chilikastike pintaan. Lohko tai kuutioi tomaatit. Jos käytät kirsikkatomaatteja, halkaise ne. Ripottele tomaatit kalan pinnalle.
    • Paista uunikala +180 C:ssa uunissa 15 - 20 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja tomaateissa on väriä.
    • Sekoita kastikeaines kylmään veteen. Kuumenna ja anna kiehua muutama minuutti. Tarjoa uunilohen kanssa.
    • Koristele kala pinaatinlehdillä, basilikalla tai ruccolalla.