Menu

Raaka-aineet

+

Tomaattikastike

Valkokastike


Lasagne voidaan valmistaa edellisenä päivänä kylmiöön odottamaan paistamista.

...

Valmistus

  1. Tomaattikastike

    • Valmista tomaatti kastike sekoittamalla vesi ja kylmäliukonen tärkkleys sekaisin. Lisää Pronto-tomaattisurvos, NoMince, kasvissuikaleet ja mausteet. Kastikeen voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä kylmiöön.

  2. Valkokastike

    • Lsää maito, ruokakerma, juokseva sulatejuusto, suola ja valkopippuri sekoituskulhon tai pataan. Lisää joukkoon koko ajan sekoittaen kylmäliukoinen tärkkelys joukkoon, sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen saostua hetki. Voit myös valmistaa kastikkeen edellisenä päivänä valmiiksi kylmiöön.
    • Kokoa lasagne laittamalla NoMince kastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle (n.800 g). Laita 3 lasagnelevyä vuokaan ja levitä uusi kerros NoMince kastiketta, mutta myös 500 g valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimäiseksi tulee vain valkokastiketta.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu