Saslik eli venäläiset vartaat
Saslikon venäläinen juhlaruoka, jota valmistetaan useimmiten kesäisin. Paras lopputulos saadaan, jos vartaat on mahdollista grillata oikean hiilloksen päällä.

Raaka-aineet
Saslik eli venäläiset vartaat
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€11.44
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Vartaat:
Lampaan paisti
/kg
1.0 kg
0%
Porsaan kassler
/kg
1.0 kg
0%
punasipuli
/kg
0.5 kg
0%
Paprika, punainen
/kg
0.5 kg
0%
Täysmaito
/l
0.3 l
0%
valkoviinietikka
/l
0.1 l
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.1 l
0%
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
10.0 g
0%

Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Adjikamajoneesi:
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/kg
0.4 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Adjika
/kg
0.1 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Vartaat:
-
Lampaan paisti 1.0 kg
-
Porsaan kassler 1.0 kg
-
punasipuli 0.5 kg
-
Paprika, punainen 0.5 kg
-
Täysmaito 0.3 l
-
valkoviinietikka 0.1 l
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
-
Suola ja mustapippuri
Adjikamajoneesi:
-
Adjika 0.1 kg
Valmistus
-
Vartaat:
- Leikkaa lihat ohuiksi siivuiksi
- Leikkaa kasvikset lohkoiksi
- Sekoita maito, etikka, aromiöljy, timjami ja valkosipuli marinaadiksi
- Laitaa lihat ja kasvikset marinaadiin ja anna maustua yön yli
- Laita lihat ja kasvikset vartaisiin vuorotellen
- Grillaa vartaat ja mausta suolalla sekä pippurilla
-
Adjikamajoneesi:
- Sekoita majoneesi ja adjika
- Tarjoile saslik-vartaiden kanssa