Menu

Raaka-aineet

+

Vartaat:

Adjikamajoneesi:

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.4 kg
  • Adjika 0.1 kg

Saslikon venäläinen juhlaruoka, jota valmistetaan useimmiten kesäisin. Paras lopputulos saadaan, jos vartaat on mahdollista grillata oikean hiilloksen päällä.

...

Valmistus

  1. Vartaat:

    • Leikkaa lihat ohuiksi siivuiksi
    • Leikkaa kasvikset lohkoiksi
    • Sekoita maito, etikka, aromiöljy, timjami ja valkosipuli marinaadiksi
    • Laitaa lihat ja kasvikset marinaadiin ja anna maustua yön yli
    • Laita lihat ja kasvikset vartaisiin vuorotellen
    • Grillaa vartaat ja mausta suolalla sekä pippurilla
  2. Adjikamajoneesi:

    • Sekoita majoneesi ja adjika
    • Tarjoile saslik-vartaiden kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu