Raaka-aineet
Salaatti:
-
Tattari 0.1 kg
-
Keltasipuli 0.3 kg
-
Varhaisperuna 1.2 kg
-
Minipinaatti 0.5 kg
-
Tilli 0.1 kg
-
Kevätsipuli 0.1 kg
-
Suola ja mustapippuri
Punasipulivinegretti:
-
punasipulia 40.0 g
-
Hunaja
Valmistus
-
Salaatti:
- Keitä tattarit paketin ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä
- Freesaa silputtuja sipuleita pannulla, kunnes ovat kypsiä. Lisää tattarit loppuvaiheessa ja anna paistua hetken aikaa.
- Keitä perunat suolavedessä napakan kypsiksi ja jäähtyä.
- Viipaloi perunat.
- Sekoita salaattiainekset keskenään ja mausta punasipulivinegretillä.
- Voit tarjoilla salaattia sellaisenaan tai esimerkiksi grillivartaiden kera.
-
Punasipulivinegretti:
- Sekoita ainekset ja mausta.
- Tarjoile salaatin kera.