Raaka-aineet
Valmistus
-
Peruna, tuore 700.0 g
-
Maa-artisokka 300.0 g
-
Auringonkukansiemen 100.0 g
-
Suola 10.0 g
-
Rucolasalaatti 100.0 g
-
Peruna, tuore
-
Maa-artisokka
-
Auringonkukansiemen
-
Suola
-
Savu nestemäinen 1.0 ml
-
Rucolasalaatti
Valmistus
-
Valmistus
1. Lohko pestyt juurekset ja pyörittele ne Aromiöljyssä ja Sitruunaviegretissä.
2. Lisää auringonkukansiemet joukkoon ja mausta suolalla.
3. Paahda + 200 C:ssauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
4. Jäähdytä.
5. Mausta majoneesi nestemäisellä savulla.
6. Laita paahdetut kasvikset tarjoiluastiaan. Lisää savumajoneesi. Koristele rucolalla.