Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Peruna, tuore 700.0 g
  • Maa-artisokka 300.0 g
  • Auringonkukansiemen 100.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Suola 10.0 g
  • Rucolasalaatti 100.0 g
  • Peruna, tuore
  • Maa-artisokka
  • Auringonkukansiemen
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Suola
  • Savu nestemäinen 1.0 ml
  • Rucolasalaatti
  1. Valmistus

    1. Lohko pestyt juurekset ja pyörittele ne Aromiöljyssä ja Sitruunaviegretissä.
    2. Lisää auringonkukansiemet joukkoon ja mausta suolalla.
    3. Paahda + 200 C:ssauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
    4. Jäähdytä.
    5. Mausta majoneesi nestemäisellä savulla.
    6. Laita paahdetut kasvikset tarjoiluastiaan. Lisää savumajoneesi. Koristele rucolalla.