Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Peruna, tuore 700.0 g
  • Maa-artisokka 300.0 g
  • Auringonkukansiemen 100.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.2 dl
  • Suola 10.0 g
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 150.0 g
  • Rucolasalaatti 100.0 g
  • Peruna, tuore
  • Maa-artisokka
  • Auringonkukansiemen
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
  • Suola
  • Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke 6 x 400 ml 10.0 ml
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
  • Rucolasalaatti
  1. Valmistus

    1. Lohko pestyt juurekset ja pyörittele ne Aromiöljyssä ja Sitruunaviegretissä.2. Lisää auringonkukansiemet joukkoon ja mausta suolalla.3. Paahda + 200 C:ssauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.4. Jäähdytä.5. Mausta majoneesi 10 g Knorr Intense Flavours Deep Smoke -mausteella.6. Laita paahdetut kasvikset tarjoiluastiaan. Lisää savumajoneesi. Koristele rucolalla.