Paahdettu maa-artisokka-perunasalaatti & savumajoneesia
Melko yksinkertaisista raaka-aineista saa upeita salaatteja, kunhan vain hiukan työstää niitä. Paahtaminen tuo juuresten omat maut hienosti esille. Savumajoneesi täydentää oivasti maa-artisokka-perunasalaattia.

Raaka-aineet
Paahdettu maa-artisokka-perunasalaatti & savumajoneesia
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€27.9
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
Peruna, tuore
/g
700.0 g
0%
Maa-artisokka
/g
300.0 g
0%
Auringonkukansiemen
/g
100.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.2 dl
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/dl
0.2 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola
/g
10.0 g
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
150.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Rucolasalaatti
/g
100.0 g
0%
Peruna, tuore
/g
0.0 g
0%
Maa-artisokka
/g
0.0 g
0%
Auringonkukansiemen
/g
0.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.0 dl
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/dl
0.0 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola
/g
0.0 g
0%
Savu nestemäinen
/ml
1.0 ml
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
0.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Rucolasalaatti
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Peruna, tuore 700.0 g
-
Maa-artisokka 300.0 g
-
Auringonkukansiemen 100.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
-
Suola 10.0 g
-
Rucolasalaatti 100.0 g
-
Peruna, tuore
-
Maa-artisokka
-
Auringonkukansiemen
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Suola
-
Savu nestemäinen 1.0 ml
-
Rucolasalaatti
Valmistus
-
Valmistus
1. Lohko pestyt juurekset ja pyörittele ne Aromiöljyssä ja Sitruunaviegretissä.
2. Lisää auringonkukansiemet joukkoon ja mausta suolalla.
3. Paahda + 200 C:ssauunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
4. Jäähdytä.
5. Mausta majoneesi nestemäisellä savulla.
6. Laita paahdetut kasvikset tarjoiluastiaan. Lisää savumajoneesi. Koristele rucolalla.