Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Täyte

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipuli 222.0 g
  • Bataatti 316.0 g
  • Kaali, suikaloitu 400.0 g

Taikina

  • Vesi 3.0 dl
  • Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami 6 x 400 ml 20.0 ml
  • Vehnäjauho 200.0 g
  • Maizena maissitärkkelys 25.0 g
  • Leivinjauhe 7.0 g
  • Kananmuna 176.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 1.0 g
  • Suola 10.0 g

Viimeistely

  • Knorr Ketjap Manis Soijakastike 1 L 1.0 dl
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 100.0 g
  • Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste 4kg x 1 2.0 g
  1. Täyte

    1. Kuullota hienonnetut sipululit kypsiksi Aromiöljyssä.2. Sekoita sipulit, raastettu kaali ja bataatti keskenään.
  2. Taikina

    3. Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi ja lisää kuullotetut kasvikset joukkoon. 4. Kuumenna pannu ja lisää Aromiöljyä. Nosta taikinasta halutun kokoisia lettuja pannulle ja paista molemmin puolin. 5. Kypsennä loppuun 170 C:ssa uunissa n. 5 minuuttia.
  3. Viimeistely

    6. Sekoita Knorr kylmätärkkelys (2 g)ja Ketjap Manis. Anna tekeytyä hetki. 7. Tarjoile pannukakut Ketjap manis-kastikeen ja majoneesin kanssa.