Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Täyte

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipuli 222.0 g
  • Bataatti 316.0 g
  • Kaali, suikaloitu 400.0 g

Taikina

Viimeistely

Valmistus

  1. Täyte

    1. Kuullota hienonnetut sipululit kypsiksi Aromiöljyssä.
    2. Sekoita sipulit, raastettu kaali ja bataatti keskenään.
  2. Taikina

    3. Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi ja lisää kuullotetut kasvikset joukkoon.
    4. Kuumenna pannu ja lisää Aromiöljyä. Nosta taikinasta halutun kokoisia lettuja pannulle ja paista molemmin puolin.
    5. Kypsennä loppuun 170 C:ssa uunissa n. 5 minuuttia.
  3. Viimeistely

    6. Sekoita Knorr kylmätärkkelys (2 g)ja Ketjap Manis. Anna tekeytyä hetki.
    7. Tarjoile pannukakut Ketjap manis-kastikeen ja majoneesin kanssa.

Subscribe for our eNewsletter