Maille Bistro steak and fries
Tämä annos ei paljon esittlyjä kaipaa. Yksinkertaiset ja laadukkaat raaka-aineet nousevat kunniaan tässä klassikko annoksessa. Cafe de paris mausteseoksen valmistat helposti Knorr pyreistä ja tahnnoista.

Raaka-aineet
Maille Bistro steak and fries
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€71.39
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Naudan sisäfileepihvit
Naudan sisäfilee
/kg
1.5 kg
0%
Reduktiopohja
Rypsiöljy
/ml
50.0 ml
0%
Salottisipuli
/g
500.0 g
0%
Maille valkoviinietikka
/ml
100.0 ml
0%
Valkoviini
/ml
500.0 ml
0%
Vesi
/ml
300.0 ml
0%
Valkopippuri
/g
10.0 g
0%
Laakerinlehti
/kpl
2.0 kpl
0%
Cafe de paris hollandaise
Kananmunan keltuainen
/g
35.0 g
0%
Reduktio liemi
/ml
50.0 ml
0%
Voi
/g
400.0 g
0%
Maustetahna
Knorr Tahnamauste Provence 340 g
/g
15.0 g
0%

Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
15.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Curry Puré Professional 750g
/g
10.0 g
0%

Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g
/g
10.0 g
0%
Mustapippuri, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Kirveli
/g
20.0 g
0%
Ruohosipuli
/g
20.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Naudan sisäfileepihvit
-
Naudan sisäfilee 1.5 kg
Reduktiopohja
-
Rypsiöljy 50.0 ml
-
Salottisipuli 500.0 g
-
Maille valkoviinietikka 100.0 ml
-
Valkoviini 500.0 ml
-
Vesi 300.0 ml
-
Valkopippuri 10.0 g
-
Laakerinlehti 2.0 kpl
Cafe de paris hollandaise
-
Kananmunan keltuainen 35.0 g
-
Reduktio liemi 50.0 ml
-
Voi 400.0 g
Maustetahna
-
Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 10.0 g
-
Mustapippuri, jauhettu 1.0 g
-
Kirveli 20.0 g
-
Ruohosipuli 20.0 g
Valmistus
-
Naudan sisäfileepihvit
- Kypsennä pihvit haluaamaasi kypsyyteen ja mausta suolalla
-
Reduktiopohja
- Kuumenna kattilassa rypsiöljy ja lisää salottisipulit, freesaa
- Lisää joukkoon valkoviinietikka, valkoviini ja vesi
- Keitä miedolla lämmöllä nippuun, jäljelle jäävä liemi noin 1/3
- Nosta liemi sivuun ja lisää joukkoon valkopippurit ja laakerinlehti, anna levätä 30min.
- Siivilöi, jäähdytä ja säilytä viileässä.
-
Cafe de paris hollandaise
- Valmista hollandaise perinteisen tapaan joko vesihautessaa tai suoraan liedell kypsentämällä keltuaiset ja reduktio.
- Vispaa joukkoon voisula vähän kerrassaan.
- Mausta hollandaise sitruunamheulla ja maustetahnalla noin 1rkl tai makusimukaan, ohje alla
-
Maustetahna
- Sekoita kaikki aineet yhteen