Maille Bistro sienirisotto
Sienirisotto muuntuu sesonkien ja sienien mukaan oman näköiseksi. Kannattaa myös kokeilla raastaa valmiin annoksen päälle hiukan tuoretta tryffeliä jolla saat astetta säväyttävämmän lopputuloksen.

Raaka-aineet
Maille Bistro sienirisotto
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€70.38
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Risottoliemi
Valkoviini
/ml
750.0 ml
0%
Maille valkoviinietikka
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/ml
20.0 ml
0%

Knorr Sienifondi, tiiviste 1 L/50 L
/ml
40.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Vesi
/l
1.0 l
0%
Lopuksi
/
0.0
0%
Timjaminoksa
/kpl
5.0 kpl
0%
Siitakesieni
/g
100.0 g
0%
Valkosipuli
/g
10.0 g
0%
Risotto
Oliiviöljy
/ml
30.0 ml
0%
Risottoriisi
/g
270.0 g
0%
Salottisipuli
/g
170.0 g
0%
Risottoliemi
/
0.0
0%
Metsäsieni
/g
500.0 g
0%
Voi
/g
50.0 g
0%
Parmesanjuusto
/g
50.0 g
0%
Tryffeliöljy
/ml
0.0 ml
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Risottoliemi
-
Valkoviini 750.0 ml
-
Maille valkoviinietikka 40.0 ml
-
Vesi 1.0 l
-
Lopuksi
-
Timjaminoksa 5.0 kpl
-
Siitakesieni 100.0 g
-
Valkosipuli 10.0 g
Risotto
-
Oliiviöljy 30.0 ml
-
Risottoriisi 270.0 g
-
Salottisipuli 170.0 g
-
Risottoliemi
-
Metsäsieni 500.0 g
-
Voi 50.0 g
-
Parmesanjuusto 50.0 g
-
Tryffeliöljy
Valmistus
-
Risottoliemi
- Kuumenna kattilassa valkoviini ja valkoviinietikka keihuvaksi ja keitä 1/3 osa pois
- Lisää loput aineet ja kiehauta
- Nosta sivuun ja lisää tuore timjami, valkosipuli ja siitake, anna levätä 30min ja siivilöi
-
Risotto
- Freesaa sipulit ja riisi oliiviöljyssä
- Lisää kuumaa lientä vähän kerrassaan ja keitä oikeeaan kypsyyteen noin 15 min
- Paista tällävälin sienet pannulla öljyssä ja voissa.
- Kun risotto on kypsää viimeistele voilla ja sekoita osa sienistä joukkoon.
- Aseta tarjolle ja koristele sienillä, parmesanilla ja tryffeliöljyllä