Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Risottoliemi

  • Valkoviini 750.0 ml
  • Maille valkoviinietikka 40.0 ml
  • Vesi 1.0 l
  • Lopuksi
  • Timjaminoksa 5.0 kpl
  • Siitakesieni 100.0 g
  • Valkosipuli 10.0 g

Risotto

  • Oliiviöljy 30.0 ml
  • Risottoriisi 270.0 g
  • Salottisipuli 170.0 g
  • Risottoliemi
  • Metsäsieni 500.0 g
  • Voi 50.0 g
  • Parmesanjuusto 50.0 g
  • Tryffeliöljy
  1. Risottoliemi

    • Kuumenna kattilassa valkoviini ja valkoviinietikka keihuvaksi ja keitä 1/3 osa pois
    • Lisää loput aineet ja kiehauta
    • Nosta sivuun ja lisää tuore timjami, valkosipuli ja siitake, anna levätä 30min ja siivilöi
  2. Risotto

    • Freesaa sipulit ja riisi oliiviöljyssä
    • Lisää kuumaa lientä vähän kerrassaan ja keitä oikeeaan kypsyyteen noin 15 min
    • Paista tällävälin sienet pannulla öljyssä ja voissa.
    • Kun risotto on kypsää viimeistele voilla ja sekoita osa sienistä joukkoon.
    • Aseta tarjolle ja koristele sienillä, parmesanilla ja tryffeliöljyllä