Menu

Raaka-aineet

+

Pasta

  • Tipo 00 500.0 g
  • Kananmunan keltuainen 12.0 kpl
  • Kananmuna 2.0 kpl
  • Täysmaito 50.0 ml
  • Oliiviöljy 10.0 ml
  • Suola 15.0 g

Ragu


...

Valmistus

  1. Pasta

    Mittaa jauhot yleiskoneeseen. Lisää keltuaiset ja munat yksitellen taikinakoukulla sekoittaen. Lisää nesteet ja suola ja vaivaa kunnolla sekaisin. Vaivaa taikinaa vielä hetki käsin kunnes se on kimmoisaa ja elastista. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä vähintään kaksi tuntia.
  2. Ragu

    Kuumenna oliiviöljy kattilassa jaf reesaa sipulit. Lisää kaninkoivet ja ruskista kunnolla. Lisää tomaattipyre, chilihiutaleet ja freesaa hetki. Lisää valkoviinietikka ja sen jälkeen vesi, Knorr Pronto ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä tunnin ajan.

    Nosta koivet jäähtymään hetkeksi. Revi koivista liha ragun joukkoon. Lisää lopuksi basilika ja oregano ja mausta suolalla ja pippurilla.

    Viimeistele annos raastamalla pinnalle parmesania.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu