Maille Bistro Kaniiniragupasta
Raaka-aineet
Maille Bistro Kaniiniragupasta
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€15.97
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Pasta
Tipo 00
/g
500.0 g
0%
Kananmunan keltuainen
/kpl
12.0 kpl
0%
Kananmuna
/kpl
2.0 kpl
0%
Täysmaito
/ml
50.0 ml
0%
Oliiviöljy
/ml
10.0 ml
0%
Suola
/g
15.0 g
0%
Ragu
Oliiviöljy
/ml
50.0 ml
0%
Valkosipuli
/g
15.0 g
0%
Sipuli
/g
50.0 g
0%
Chilirouhe, hiutale
/g
1.0 g
0%
Tomaattipyre
/g
15.0 g
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
70.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Vesi
/ml
300.0 ml
0%
Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3 kg
/g
650.0 g
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Basilika, tuore
/g
40.0 g
0%
Oregano
/g
5.0 g
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Pasta
-
Tipo 00 500.0 g
-
Kananmunan keltuainen 12.0 kpl
-
Kananmuna 2.0 kpl
-
Täysmaito 50.0 ml
-
Oliiviöljy 10.0 ml
-
Suola 15.0 g
Ragu
-
Oliiviöljy 50.0 ml
-
Valkosipuli 15.0 g
-
Sipuli 50.0 g
-
Chilirouhe, hiutale 1.0 g
-
Tomaattipyre 15.0 g
-
Vesi 300.0 ml
-
Basilika, tuore 40.0 g
-
Oregano 5.0 g
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
Valmistus
-
Pasta
Mittaa jauhot yleiskoneeseen. Lisää keltuaiset ja munat yksitellen taikinakoukulla sekoittaen. Lisää nesteet ja suola ja vaivaa kunnolla sekaisin. Vaivaa taikinaa vielä hetki käsin kunnes se on kimmoisaa ja elastista. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä vähintään kaksi tuntia. -
Ragu
Kuumenna oliiviöljy kattilassa jaf reesaa sipulit. Lisää kaninkoivet ja ruskista kunnolla. Lisää tomaattipyre, chilihiutaleet ja freesaa hetki. Lisää valkoviinietikka ja sen jälkeen vesi, Knorr Pronto ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua miedolla lämmöllä tunnin ajan.
Nosta koivet jäähtymään hetkeksi. Revi koivista liha ragun joukkoon. Lisää lopuksi basilika ja oregano ja mausta suolalla ja pippurilla.
Viimeistele annos raastamalla pinnalle parmesania.