Lasopy – kasviskeitto Madagaskarilta
Madagaskarin keittiö on sekoitus monista eri ruokakulttuureista. Saaren keittiö on melko mausteinen. Tässä keitossa maistuu sakay-maustekastike, jossa on makua ja luonnetta.

Raaka-aineet
Lasopy – kasviskeitto Madagaskarilta
−
+
€1.68
Valmistus
Vesi
/l
2.5 l
0%
Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L
/dl
0.8 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Porkkana
/kg
0.9 kg
0%
Nauris
/kg
0.4 kg
0%
Purjo
/kg
0.4 kg
0%
Herne, pakaste
/kg
0.4 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.5 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Sakay-maustekastike
/g
50.0 g
0%
Limemehu
/dl
0.7 dl
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
/
Valmistus
-
Vesi 2.5 l
-
Porkkana 0.9 kg
-
Nauris 0.4 kg
-
Purjo 0.4 kg
-
Herne, pakaste 0.4 kg
-
Sakay-maustekastike 50.0 g
-
Limemehu 0.7 dl
-
Suola ja mustapippuri
Valmistus
-
Valmistus
- Kuori ja pilko kasvikset.
- Lisää kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta.
- Laske lämpöä ja anna porista hiljalleen tunnin ajan.
- Anna jäähtyä hieman ja soseuta monitoimikoneessa sileäksi, melko paksuksi pyreeksi.
- Kaada takaisin kattilaan ja lämmitä. Voit ohentaa keittoa halutessasi vedellä tai kasvisliemellä.
- Mausta suolalla ja pippurilla.