Menu

Raaka-aineet

+

Kastike


Kun teen pippurikastiketta, käytän mielelläni kolmea erilaista pippuria, jotta kastikkeesta tulisi hieman kiinnostavampi. Halutessasi voit kaltata pippurit, jolloin kastike on hieman miedompi. Tarjoile täydellisesti paahdetun pihvin tai ankanrinnan kanssa. 


 /Daniel Müllern   

...

Valmistus

  1. Kastike

    Aloita jauhamalla tai sekoittamalla pippurit karkeasti. Keitä vasikanfondia, kunnes sitä on jäljellä noin 4–5 dl. Kuullota paprika ja sipuli voissa. Lisää konjakki ja flambeeraa sytyttämällä alkoholi tuleen. Lisää redusoitu vasikanliemi. Kiehauta. Kaada joukkoon kerma ja keitä tasaiseksi. Sakeuta kastike MAIZENA-maissitärkkelyksellä, johon on sekoitettu vähän vettä. Mausta kastike dijon-sinappilla ja suolalla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu