Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kesäkurpitsa 1500.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Ruohosipuli, kuivattu 150.0 g
  • Cheese, Parmesan 155.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 50.0 g
  • Kananmuna 71.0 g
  • KNORR Kasvisliemi 1,5kg/100L 150.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavour Roast Umami 6 x 400 ml 28.0 g
  • Valkopippuri 2.0 g
  • Sipuli 167.0 g
  • Yrttejä ja kukkia 40.0 g
  • Jogurtti, 10 % 200.0 g
  • Minttu, tuore 36.0 g
  • Juustokumina 1.0 g
  1. Työohje

    • Pese ja raasta kesäkurpitsa raastinraudalla.
    • Sekoita kesäkurpitsa suolan kanssa ja anna seistä n. 10 minuuttia.
    • Laita kesäkurpitsa silkkikankaalle ja purista mahdollisimman paljon nestettä pois.
    • Nosta kesäkurpitsa kulhoon ja lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli, liemi, Intense Flavours Roast Umami ja pippuri. Sekoita.
    • Lisää parmesaani, kikhernejauho, munat ja mausteyritit. Sekoita.
    • Paista ikään kuin pieniä pannukakkuja runsaassa Flora Aromiöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi.
    • Sekoita jogurtti, juustokumina, suola, pippuri ja minttu.
    • Tarjoa frittatat jogurttidipin kanssa.