1. Biryani-mausteseos:

    • Sekoita jauhetut mausteet keskenään.
    • Säilytä kannellisessa purkissa.
  2. Marinoitu ja paahdettu broileri:

    • Sekoita Knorr Fraiche, biryani-mausteseos, limemehu ja suola keskenään.
    • Pyörittele broilerinpalat marinadissa ja anna maustua kaksi tuntia, mutta mieluiten yön yli.
    • Paahda broilerit 220 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  3. Kastike:

    • Kuullota sipuleita Aromiöljyssä, kunnes ovat pehmenneet.
    • Lisää kurkuma, maustepyreet ja tomaattipyre.
    • Kuullota vielä minuutin ajan.
    • Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi.
    • Hauduta 15 minuuttia.
    • Lisää paahdetut broilerit ja broilerien paistoliemet joukkoon.
    • Hauduta vielä hetki ja mausta.
    • Tarjoile keitetyn riisi ja limen lohkojen kera.
+