Kenialainen kanapata Biryani
Biryani on Intialainen mausteseos, jota käytetään riisi maustamiseen. Keniassa sitä käytetään enimmäkseen patojen mausteena. Tämän mausteisen padan voi valmistaa kalasta, lihasta tai kasviksista.

Raaka-aineet
Kenialainen kanapata Biryani
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€3.06
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Biryani-mausteseos:
Kaneli, jauhettu
/g
10.0 g
0%
Neilikka, jauhettu
/g
10.0 g
0%
Mustapippuri, jauhettu
/g
10.0 g
0%
Kardemumma, jauhettu
/g
10.0 g
0%
Korianteri, jauhettu
/g
10.0 g
0%
Kurkuma
/g
10.0 g
0%
Juustokumina
/g
10.0 g
0%
Marinoitu ja paahdettu broileri:
Broilerin luuton paistileike
/kg
1.0 kg
0%
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
/l
0.2 l
0%
Biryani-mausteseos
/g
30.0 g
0%
Limemehu
/dl
0.5 dl
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Kastike:
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.1 l
0%
Keltasipuli
/kg
0.4 kg
0%
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
10.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Tomaattipyre
/kg
0.2 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.6 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Vesi
/l
0.25 l
0%
Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L /50 L
/dl
0.5 dl
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Biryani-mausteseos:
-
Kaneli, jauhettu 10.0 g
-
Neilikka, jauhettu 10.0 g
-
Mustapippuri, jauhettu 10.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 10.0 g
-
Korianteri, jauhettu 10.0 g
-
Kurkuma 10.0 g
-
Juustokumina 10.0 g
Marinoitu ja paahdettu broileri:
-
Broilerin luuton paistileike 1.0 kg
-
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.2 l
-
Biryani-mausteseos 30.0 g
-
Limemehu 0.5 dl
-
Suola
Kastike:
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
-
Keltasipuli 0.4 kg
-
Tomaattipyre 0.2 kg
-
Vesi 0.25 l
Valmistus
-
Biryani-mausteseos:
- Sekoita jauhetut mausteet keskenään.
- Säilytä kannellisessa purkissa.
-
Marinoitu ja paahdettu broileri:
- Sekoita Knorr Fraiche, biryani-mausteseos, limemehu ja suola keskenään.
- Pyörittele broilerinpalat marinadissa ja anna maustua kaksi tuntia, mutta mieluiten yön yli.
- Paahda broilerit 220 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
-
Kastike:
- Kuullota sipuleita Aromiöljyssä, kunnes ovat pehmenneet.
- Lisää kurkuma, maustepyreet ja tomaattipyre.
- Kuullota vielä minuutin ajan.
- Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi.
- Hauduta 15 minuuttia.
- Lisää paahdetut broilerit ja broilerien paistoliemet joukkoon.
- Hauduta vielä hetki ja mausta.
- Tarjoile keitetyn riisi ja limen lohkojen kera.