Menu

Raaka-aineet

+

Biryani-mausteseos:

  • Kaneli, jauhettu 10.0 g
  • Neilikka, jauhettu 10.0 g
  • Mustapippuri, jauhettu 10.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 10.0 g
  • Korianteri, jauhettu 10.0 g
  • Kurkuma 10.0 g
  • Juustokumina 10.0 g

Marinoitu ja paahdettu broileri:

  • Broilerin luuton paistileike 1.0 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.2 l
  • Biryani-mausteseos 30.0 g
  • Limemehu 0.5 dl
  • Suola

Kastike:


Biryani on Intialainen mausteseos, jota käytetään riisi maustamiseen. Keniassa sitä käytetään enimmäkseen patojen mausteena. Tämän mausteisen padan voi valmistaa kalasta, lihasta tai kasviksista.

...

Valmistus

  1. Biryani-mausteseos:

    • Sekoita jauhetut mausteet keskenään.
    • Säilytä kannellisessa purkissa.
  2. Marinoitu ja paahdettu broileri:

    • Sekoita Knorr Fraiche, biryani-mausteseos, limemehu ja suola keskenään.
    • Pyörittele broilerinpalat marinadissa ja anna maustua kaksi tuntia, mutta mieluiten yön yli.
    • Paahda broilerit 220 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  3. Kastike:

    • Kuullota sipuleita Aromiöljyssä, kunnes ovat pehmenneet.
    • Lisää kurkuma, maustepyreet ja tomaattipyre.
    • Kuullota vielä minuutin ajan.
    • Lisää Tomatino, vesi ja kanafondi.
    • Hauduta 15 minuuttia.
    • Lisää paahdetut broilerit ja broilerien paistoliemet joukkoon.
    • Hauduta vielä hetki ja mausta.
    • Tarjoile keitetyn riisi ja limen lohkojen kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu