Menu

Raaka-aineet

+

Kanavartaat

  • Broilerin rintafilee 1.8 kg
  • Jogurtti, 10 % 400.0 g
  • Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 180.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Grillivarras 10.0 kpl

Kurkkusalaatti

Korianterikastike


Tikka Masalaa käytetään perinteisesti maustamaan kanacurrya. Se sopii myös marinointiin. Tarjoile Tikka Masala -kanavartaat korianterikastikkeen, kurkkusalaatin ja naanleivän kanssa. Kokeile myös muita Knorr Intia -maustetahnoja marinointiin.

...

Valmistus

  1. Kanavartaat

    • Päivä 1
    • Liota grillivartaita vedessä yön yli
    • Paloittele broilerinfileet noin 3 x 3 cm kokoisiksi palasiksi
    • Sekoita jogurtin sekaan Knorr Intialainen Tikka Masala -maustetahna ja mausta suolalla
    • Sekoita broilerinpalat marinadiin jaanna maustua kylmässäyön yli.
    • Päivä 2
    • Pujotamarinoidut broilerinpalatvartaisiin ja paista uunissa + 200 C asteessa noin 20 minuutin ajan tai kunnes kana on sisältä 72-asteista.
  2. Kurkkusalaatti

    • Sekoitaviipaloitu kurkku, kuutioitu punasipuli sekä hienonnettuminttu.Sekoita joukkoonSitruunavinegretti.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Korianterikastike

    • Aja Knorr Inkivääri, korianteri ja Hellmann´s Sitruunavinegretti tasaiseksi soseeksi ja sekoita sose jogurtin joukkoon
    • Tarjoile kanavartaat kurkkusalaatin ja korianterikastikkeen kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu