Kanavartaat Tikka Masala
Tikka Masalaa käytetään perinteisesti maustamaan kanacurrya. Se sopii myös marinointiin. Tarjoile Tikka Masala -kanavartaat korianterikastikkeen, kurkkusalaatin ja naanleivän kanssa. Kokeile myös muita Knorr Intia -maustetahnoja marinointiin.

Raaka-aineet
Kanavartaat Tikka Masala
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Kanavartaat
Kurkkusalaatti

Korianterikastike

Raaka-aineen nimi
Kanavartaat
-
Broilerin rintafilee 1.8 kg
-
Jogurtti, 10 % 400.0 g
-
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 180.0 g
-
Suola 10.0 g
-
Grillivarras 10.0 kpl
Kurkkusalaatti
-
Kurkku 500.0 g
-
punasipuli 100.0 g
-
Minttu, tuore 10.0 g
-
Suola ja mustapippuri
Korianterikastike
-
Korianteri, tuore 40.0 g
-
Jogurtti, 10 % 300.0 g
Valmistus
-
Kanavartaat
-
Päivä 1
-
Liota grillivartaita vedessä yön yli
-
Paloittele broilerinfileet noin 3 x 3 cm kokoisiksi palasiksi
-
Sekoita jogurtin sekaan Knorr Intialainen Tikka Masala -maustetahna ja mausta suolalla
-
Sekoita broilerinpalat marinadiin jaanna maustua kylmässäyön yli.
-
Päivä 2
-
Pujotamarinoidut broilerinpalatvartaisiin ja paista uunissa + 200 C asteessa noin 20 minuutin ajan tai kunnes kana on sisältä 72-asteista.
-
-
Kurkkusalaatti
-
Sekoitaviipaloitu kurkku, kuutioitu punasipuli sekä hienonnettuminttu.Sekoita joukkoonSitruunavinegretti.
-
Mausta suolalla ja pippurilla.
-
-
Korianterikastike
-
Aja Knorr Inkivääri, korianteri ja Hellmann´s Sitruunavinegretti tasaiseksi soseeksi ja sekoita sose jogurtin joukkoon
-
Tarjoile kanavartaat kurkkusalaatin ja korianterikastikkeen kanssa
-