Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kanavartaat

  • Broilerin rintafilee 1.8 kg
  • Jogurtti, 10 % 400.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Grillivarras 10.0 kpl

Kurkkusalaatti

  • Kurkku 500.0 g
  • punasipuli 100.0 g
  • Minttu, tuore 10.0 g
  • Suola ja mustapippuri

Korianterikastike

  1. Kanavartaat

    • Päivä 1

    • Liota grillivartaita vedessä yön yli

    • Paloittele broilerinfileet noin 3 x 3 cm kokoisiksi palasiksi

    • Sekoita jogurtin sekaan Knorr Intialainen Tikka Masala -maustetahna ja mausta suolalla

    • Sekoita broilerinpalat marinadiin jaanna maustua kylmässäyön yli.

    • Päivä 2

    • Pujotamarinoidut broilerinpalatvartaisiin ja paista uunissa + 200 C asteessa noin 20 minuutin ajan tai kunnes kana on sisältä 72-asteista.

  2. Kurkkusalaatti

    • Sekoitaviipaloitu kurkku, kuutioitu punasipuli sekä hienonnettuminttu.Sekoita joukkoonSitruunavinegretti.

    • Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Korianterikastike

    • Aja Knorr Inkivääri, korianteri ja Hellmann´s Sitruunavinegretti tasaiseksi soseeksi ja sekoita sose jogurtin joukkoon

    • Tarjoile kanavartaat kurkkusalaatin ja korianterikastikkeen kanssa