Menu

Raaka-aineet

+

Ranskalaiset

Kala

Intialaisittain marinoidut kurkut

  • Kurkut 2.0 kpl
  • Omenasiirerietikka 180.0 g
  • Sarviapila 3.0 g
  • Korianterinsiemenet 5.0 g
  • Tuore inkivääri, kuorittuna ja hienoksi viipaloituna 10.0 g
  • Piri piri -chili, viipaloituna 1.0 kpl
  • Ruokosokeri 60.0 g
  • Hieno suola 6.0 g
  • Tuore korianteri, hienoksi pilkottuna 30.0 g

Korma-remoulade


 Tämä yksinkertainen Fish and Chips -resepti on täydellisesti rapea ulkopuolelta ja pehmeä ja murea sisältä. Yhdistä korma-remouladeen, tuoreeseen intialaiseen marinoituun kurkkuun, sitruunaan ja tandoorimaustettuihin ranskalaisiin, niin saat todella fantastisen aterian! 

...

Valmistus

  1. Ranskalaiset

    • Sekoita perunamuusihiutaleet MAIZENA Snowflake -jauheen kanssa ja sekoita kylmään veteen tasaiseksi taikinaksi.
    • Kauli perunataikina kahden leivinpaperin välissä noin 1 cm paksuiseksi. Anna "muusin" levätä jääkaapissa tunnin ajan ja leikkaa ranskalaisten kokoisiksi paloiksi, pakasta ennen paistamista.
    • Kuumenna paistoöljy 180°C:seen. Kuorruta pakastetut ranskalaiset kevyesti MAIZENA Snowflake -jauheella ja paista puolikypsiksi. Anna levätä 5 minuuttia ja paista uudelleen, kunnes ranskalaiset ovat kullanruskeita.
    • Mausta heti Knorr Aromatilla ja tandoorimausteella, tarjoile heti.
  2. Kala

    • Suolaa kala ja anna sen levätä 1,5 tuntia.
    • Sekoita vesi, jauhot ja MAIZENA Snowflake, vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Jäähdytä 30 minuuttia ennen käyttöä.
    • Leikkaa kala annospaloiksi, kuorruta MAIZENA Maissitärkkelyksellä ja kasta taikinaan, sitten kuorruta pankolla. Paista 180°C:ssa, kunnes kullanruskea.
  3. Intialaisittain marinoidut kurkut

    • Paahda sarviapila ja korianterinsiemenet kuumassa kuivassa pannussa.
    • Kiehauta omenasiiderietikka kattilassa ja lisää mausteet, sokeri ja suola. Hauduta, kunnes sokeri liukenee. Jäähdytä.
    • Viipaloi kurkku ohuiksi viipaleiksi (noin 2 mm) mandoliinilla. Laita kurkku, viipaloitu chili ja inkivääri vakuumipussiin ja lisää etikkaseos. Vakuumoi ja anna kurkun ja mausteiden marinoitua yön yli.
    • Lisää hienoksi pilkottu tuore korianteri ennen tarjoilua.
  4. Korma-remoulade

    • Sekoita HELLMANN’S Professional korma-tahnan ja suolakurkkujen kanssa ja mausta Knorr Umamilla, sitruunamehulla ja -kuorella.
    Tarjoilu: Aseta kala lautaselle ja tarjoile ranskalaisten, marinoidun kurkun ja korma-remouladeen kanssa. Koristele sitruunalohkoilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu