Menu

Raaka-aineet

+

Äyriäispihvi

Marinoidut vihannekset

  • Ohuiksi viipaloitu porkkana 200.0 g
  • Ohuiksi viipaloitu kurkku 200.0 g
  • Ohuiksi viipaloitu punasipuli 200.0 g
  • omenasiiderietikkaa 10.0 g
  • Hunaja 10.0 g
  • Korianteri, tuore 50.0 g

Jogurtti-minttukreemi

  • Tuore jogurtti 500.0 ml
  • Minttu, tuore 10.0 g
  • Harissa-tahna 20.0 g
  • 1/2 sitruunan mehu 10.0 g
  • Suola: maun mukaan

Kokoaminen

  • Briossisämpylät 10.0 kpl
  • Rapea salaatti
  • Baby-pinaatti
  • Garam masala -tahna 20.0 g

Tämä slider yhdistää intialaisen keittiön rikkaat maut äyriäisten, jogurtin ja marinoitujen vihannesten raikkauteen. Se yhdistää kahden ruokakulttuurin erilaisia tyylejä ja makuja maukkaaksi pikaruokavaihtoehdoksi ravintolan listalle.

...

Valmistus

  1. Äyriäispihvi

    • Hienonna sekalaiset äyriäiset.
    • Sekoita kulhossa hienonnetut äyriäiset, munat, Hellmann's Professional Majoneesi, Knorr Inkivääritahna, Knorr Valkosipulitahna ja Snowflake-tärkkelys, kunnes muodostuu pihviseos.
    • Muotoile seos pihveiksi ja kuorruta ne kevyesti lisätyllä Snowflake-tärkkelyksellä.
    • Paista pihvit pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kypsiä.
  2. Marinoidut vihannekset

    • Sekoita ohuiksi viipaloidut porkkana, kurkku ja punasipuli omenasiiderietikan, garam masala -tahnan ja hunajan kanssa.
    • Lisää tuore korianteri ja sekoita hyvin. Anna marinoitua.
  3. Jogurtti-minttukreemi

    • Sekoita kulhossa tuore jogurtti, hienonnettu minttu, Harissa-tahna, sitruunamehu ja suola.
    • Sekoita, kunnes seos on hyvin yhdistynyt ja sileä
  4. Kokoaminen

    • Grillaa briossisämpylät, kunnes ne ovat mukavan rapeita.
    • Levitä kerros jogurtti-minttukreemiä jokaisen sämpylän alaosaan.
    • Lisää kerros rapeaa salaattia ja vauvan pinaattia.
    • Aseta äyriäispihvi vihreiden päälle.
    • Lisää runsas määrä marinoituja vihanneksia pihvin päälle.
    • Viimeistele toisella kerroksella jogurtti-minttukreemiä ja aseta sämpylän yläosa päälle.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu