Chakchouka – munia tomaattikastikkeessa
Uunissa tomaattikastikkeessa kypsennetyt kananmunat kuulostavat ehkä hieman omituisilta, mutta ne ovat yllättävän hyviä. Jos haluat tulisemman makuisen, älä nuukaile harissan kanssa. Harissa on olennainen osa Tunisialaista keittiötä.

Raaka-aineet
Chakchouka – munia tomaattikastikkeessa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€6.6
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
Keltasipuli
/kg
0.5 kg
0%
Paprika, punainen
/kg
1.0 kg
0%
Oliiviöljy
/l
0.1 l
0%
Tomaattipyre
/g
50.0 g
0%
Harissa
/g
30.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Juustokumina
/g
3.0 g
0%
Timjami
/g
3.0 g
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
1.0 kg
0%

Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Lehtipersilja
/g
0.0 g
0%
Kananmuna
/kpl
10.0 kpl
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Keltasipuli 0.5 kg
-
Paprika, punainen 1.0 kg
-
Oliiviöljy 0.1 l
-
Tomaattipyre 50.0 g
-
Harissa 30.0 g
-
Juustokumina 3.0 g
-
Timjami 3.0 g
-
Suola ja mustapippuri
-
Lehtipersilja
-
Kananmuna 10.0 kpl
Valmistus
-
Valmistus
- Kuullota keltasipuleita ja paprikoita oliiviöljyssä, kunnes ovat pehmenneet.
- Lisää tomaattipyre, maustetahnat ja kuivamausteet. Freesaa minuutin ajan.
- Lisää Tomatino ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Hauduta kastiketta 15 minuuttia.
- Kaada kastike vuokaan ja riko kananmunat kastikkeen päälle, erilleen toisistaan. Paista uunissa 175 asteessa n. 10 minuuttia kunnes valkuaiset ovat jähmettyneet ja keltuaiset ovat hieman löysiä.
- Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile rapean leivän kera.