Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Keltasipuli 0.5 kg
  • Paprika, punainen 1.0 kg
  • Oliiviöljy 0.1 l
  • Tomaattipyre 50.0 g
  • Harissa 30.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 20.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 20.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 20.0 g
  • Juustokumina 3.0 g
  • Timjami 3.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 1.0 kg
  • Suola ja mustapippuri
  • Lehtipersilja
  • Kananmuna 10.0 kpl
  1. Valmistus

    • Kuullota keltasipuleita ja paprikoita oliiviöljyssä, kunnes ovat pehmenneet.
    • Lisää tomaattipyre, maustetahnat ja kuivamausteet. Freesaa minuutin ajan.
    • Lisää Tomatino ja mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Hauduta kastiketta 15 minuuttia.
    • Kaada kastike vuokaan ja riko kananmunat kastikkeen päälle, erilleen toisistaan. Paista uunissa 175 asteessa n. 10 minuuttia kunnes valkuaiset ovat jähmettyneet ja keltuaiset ovat hieman löysiä.
    • Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile rapean leivän kera.