Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Possun back ribs:

  • Porsaan kylki 5.0 kg
  • Suola ja mustapippuri

Karamellikastike:

  • Vesi 0.3 l
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg x 4 20.0 g
  • Knorr Sambal Manis 1 L 0.2 l
  • Kanelitanko 1.0 kpl
  • Tähtianis 1.0 kpl
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  • Fariinisokeri 0.1 kg
  • valkoviinietikka 0.1 l

Viimeistely:

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
  • Pikkelöityä kurkkua, kimchiä, seesaminsiemeniä ja korianteria
  1. Possun back ribs:

    • Suolaa ja pippuroi ribsit kevyesti
    • Valele karamellikastikkeella ja anna maustua hetken aikaa
    • Paahda ribsit 160 asteisessa uunissa tunnin ajan
    • Kääntele ja valele karamellikastiketta paiston ajan
  2. Karamellikastike:

    • Sekoita kylmä vesi ja Tapioka keskenään
    • Lisää loput ainekset
    • Kiehauta kastike välillä sekoittaen
    • Jäähdytä ja käytä possun ribsien glaseeraukseen
  3. Viimeistely:

    • Leikkaa ribsit ja valele vielä kerran karamellikastikkeella
    • Tarjoile majoneesin, pikkelöidyn kurkun ja kimchin kera
    • Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla