+

Possun back ribs:

  • Porsaan kylki 5 kg
  • Suola ja mustapippuri

Karamellikastike:

Viimeistely:

  1. Possun back ribs:

    • Suolaa ja pippuroi ribsit kevyesti
    • Valele karamellikastikkeella ja anna maustua hetken aikaa
    • Paahda ribsit 160 asteisessa uunissa tunnin ajan
    • Kääntele ja valele karamellikastiketta paiston ajan
  2. Karamellikastike:

    • Sekoita kylmä vesi ja Tapioka keskenään
    • Lisää loput ainekset
    • Kiehauta kastike välillä sekoittaen
    • Jäähdytä ja käytä possun ribsien glaseeraukseen
  3. Viimeistely:

    • Leikkaa ribsit ja valele vielä kerran karamellikastikkeella
    • Tarjoile majoneesin, pikkelöidyn kurkun ja kimchin kera
    • Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla
+