Caramel BBQ ribs
Tällä helpolla reseptillä onnistut varmasti.

Raaka-aineet
Possun back ribs:
-
Porsaan kylki 5 kg
-
Suola ja mustapippuri
Karamellikastike:
-
Vesi 0.3 l
-
Kanelitanko 1 kpl
-
Tähtianis 1 kpl
-
Fariinisokeri 0.1 kg
-
valkoviinietikka 0.1 l
Viimeistely:
-
Pikkelöityä kurkkua, kimchiä, seesaminsiemeniä ja korianteria
Valmistus
-
Possun back ribs:
- Suolaa ja pippuroi ribsit kevyesti
- Valele karamellikastikkeella ja anna maustua hetken aikaa
- Paahda ribsit 160 asteisessa uunissa tunnin ajan
- Kääntele ja valele karamellikastiketta paiston ajan
-
Karamellikastike:
- Sekoita kylmä vesi ja Tapioka keskenään
- Lisää loput ainekset
- Kiehauta kastike välillä sekoittaen
- Jäähdytä ja käytä possun ribsien glaseeraukseen
-
Viimeistely:
- Leikkaa ribsit ja valele vielä kerran karamellikastikkeella
- Tarjoile majoneesin, pikkelöidyn kurkun ja kimchin kera
- Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla