Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus:

  • Ketjap manis soijakastike 100.0 ml
  • Seesamöljy 0.5 dl
  • Naudanlihasuikale, kypsä 1.5 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Chilipaprika, punainen 10.0 g
  • Paksoi, pinaattikiinankaali 0.5 kg
  • Seesaminsiemen
  1. Valmistus:

    • Sekoita Ketjap Manis, Knorr fondit, valkosipulipyre ja seesamiöljy keskenään.
    • Kaada maustekastike lihojen päälle ja anna maustua hetken aikaa.
    • Paista lihat ja tuoreenpilkotun chilin kanssa.
    • Sekoita kevyesti höyryteyt parsakaalit ja paksoit lihojen joukkoon juuri ennen tarjoilua
    • Viimeistele paahdetuilla seesaminsiemenillä.
    • Tarjoa nuudeleiden, riisin tai raikkaan kaaliraasteen ja tietysti kimchin kera.