Raaka-aineet
Valmistus
-
Broilerin luuton paistileike 1.5 kg
-
Keltasipuli 0.4 kg
-
Juustokumina 15.0 g
-
Kurkuma 5.0 g
-
Kokonainen vihreä kardemumma 15.0 g
-
Neilikka, kokonainen 1.0 g
-
kanelitanko 3.0 g
-
Vesi 1.0 l
-
Chilipaprika, punainen 40.0 g
-
Tomaatti 0.2 kg
-
Pitkäriisi 0.4 kg
-
Jogurttia ja tuoretta korianteria
Valmistus
-
Valmistus
- Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.
- Ota broilereihin väri pannulla ja nosta syrjään.
- Lisää silputut sipulit ja paista niitä viiden minuutin ajan.
- Lisää kuivat mausteet jakuullota vielä minuutin ajan.
- Lisää loput ainekset, paitsi riisit, ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää riisit ja sekoita.
- Laita kaikki ainekset pakkiin ja kansi päälle.
- Kypsennä 180 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes riisi on kypsää.
- Tarjoile luonnonjogurtin ja korianterin kera.