Raaka-aineet
Jauheliha:
-
Jauheliha, nauta 2.0 kg
-
Ketjap manis soijakastike 100.0 ml
-
Suola ja mustapippuri
Riisi:
-
Riisi, pitkäjyväinen 1.0 kg
-
Vesi 2.4 l
Kasvikset ja kananmuna:
-
Porkkana 0.3 kg
-
Siitakesieni 0.3 kg
-
Itu 0.2 kg
-
Soijapapu 0.2 kg
Bibimpab-kastike:
-
Gochujag - Korealainen chilikastike 60.0 g
-
tai
-
Seesaminsiemen 10.0 g
-
Sokeri 30.0 g
Valmistus
-
Jauheliha:
- Sekoita ainekset keskenään ja paista.
- Mausta lopuksi suolalla ja pippurillia.
-
Riisi:
- Sekoita ainekset uunipakissa keskenään.
- Kypsennä 100 asteisessa höyryuunissa 30 minuutina ajan.
-
Kasvikset ja kananmuna:
- Suikaloi porkkanat ja paista nopeasti
- Siivuta sienet ja paista kypsiksi pannulla
- Huuhdo idut ja sulata soijapavut
- Paista kananmunat pannulla
-
Bibimpab-kastike:
- Sekoita ainekset keskenään
-
Viimeistely
- Laita riisiä kulhon pohjalle
- Kasaa jauhelijh ja kasvikset kehnään riisin päälle
- Laita paistettu kananmuna kulhon keskelle
- Koristele paahdetuilla seesaminsiemenillä
- Tarjoile bibimbap-kastikeen kera