Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L

Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L -

Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L

Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L

Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L

Carte d'Or jälkiruoilla onnistut aina! Moussepohjan avulla luot helposti maistuvan ja omannäköisen jälkiruokasi - aikaa vievä alkuvalmistelu on tehty puolestasi.

Lisää tuote- ja allergeenitietoja
  • UFS tuotenumero: 17888001
  • EAN kuluttajapakkaus:: 8718114902463
  • EAN myyntierä:: 8718114902463

Tuotetiedot

Ravintosisältö ja allergeenitiedot

Ainesosat

Sokeri, rasvaton MAITOJAUHE, glukoosisiirappi, rypälesokeri, palmurasva, emulgointiaineet (E 472a, E 471), liivate (sika), muunnettu tärkkelys, herajauhe (MAITO), MAITOPROTEIINI, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E 331), vanilliini. Saattaa sisältää jäämiä gluteenista ja kananmunasta.

Ravintosisältö

Sisältää Per 100 g/ml
Energia kJ 1,900.00 kJ 200.00 kJ
Energia kcal 460.00 kcal 45.00 kcal
Rasva, josta 16.00 g 1,5.00 g
tyydyttynyt 13.000 g 1,0.000 g
Hiilihydraatti 68.00 g 5,5.00 g
josta sokerit 55.00 g 6,0.00 g
Kuitu 0.5 g <0,5.0 g
Proteiini 11.00 g 1,5.00 g
Suola 0.48 g 0,7.00 g

Allergeenit

  • Maapähkinä: ei
  • Maito/maitoproteiini: kyllä
  • Pähkinä: ei
  • Laktoosi: kyllä
  • Kananmuna: ei
  • Gluteenia sisältävät viljat: ei
  • Gluteeni: ei

Soveltuvuus

  • Gluteeniton

Tuotekuvaus

Tuotekuvaus

Carte d'Or jälkiruoilla onnistut aina! Moussepohjan avulla luot helposti maistuvan ja omannäköisen jälkiruokasi - aikaa vievä alkuvalmistelu on tehty puolestasi.

Myyntierä

1,8 kg

Lavatiedot

Lavakerros: 72, Koko lava: 216

Tuotenumerot

UFS tuotenumero 17888001
EAN kuluttajapakkaus: 8718114902463
EAN myyntierä: 8718114902463

Tukkunumero

EAN: 8718114902463
T-Koodi: 0977520
Meira Nova: 114315
Kespro SAP: 20829760

Hyödyllisiä tietoja

Valmistus

Perusresepti: 360 g jauhetta 0,9 L maitoa = 3,2 L valmista moussea 1,8 kg jauhetta 4,5 L maitoa = 16 L valmista moussea 1. Kaada kylmä maito tai vesi kulhoon ja lisää jauhe. 2. Vatkaa pienimmällä nopeudella, kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. 3. Vatkaa voimakkaasti noin 10 min., kunnes mousse on kuohkeaa. HUOM! Kuohkeimman lopputuloksen saat, kun nestettä on alussa ¼ kulhon tilavuudesta. 4. Annostele ja jäähdytä noin 30 min. ennen tarjoilua.

Muista aina tarkistaa ainesosatiedot pakkauksesta.