Cool School 2.0 webinaari
Cool School 2.0 webinaarissa koekeittiöasiantuntijamme Sami Lamminaho puhuu kouluruuasta ja maustamisesta.
![](/teemat-ja-ratkaisut/ufs-tv/keittiomme-webinaarit/keittiomme-webinaarit/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_535970831_copy_1543688141/image.img.jpg/1652448084740.jpg)
Kylmätärkkelykset UFS webinaari
Tässä webinaarissa (22.3.2022) käymme läpi kylmätärkkelykset ja kerromme lisää kylmävalmistusprosessista. Vieraana Dietalta Vesa Saaristo.
![](/teemat-ja-ratkaisut/ufs-tv/keittiomme-webinaarit/keittiomme-webinaarit/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_535970831_copy/image.img.jpg/1648204667066.jpg)
Tärkkelys kuuma saostavat UFS webinaari
Tässä webinaarissa (15.3.2022) käymme läpi kuuma saostavat tärkkelykset.
![](/teemat-ja-ratkaisut/ufs-tv/keittiomme-webinaarit/keittiomme-webinaarit/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_535970831/image.img.jpg/1647864858542.jpg)
Parempaa kouluruokaa Cool School
Koekeittiömestarimme Sami Lamminaho kertoo uudesta konseptista nimeltä Cool School, jonka tarkoituksena on lisätä kouluruuan arvostusta koko Suomessa ja viedä uudet herkulliset reseptit jokaiseen Suomen kuntaan.
![](/teemat-ja-ratkaisut/ufs-tv/keittiomme-webinaarit/keittiomme-webinaarit/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_416787738/image.img.jpg/1646058572676.jpg)
Luo uutta kasviproteiineista jakso 2
Uusia herkullisia ideoita vegeruokaan. Tommi Virranta valmistaa mm. herkullisia vegeburgereita. Käymme läpi myös the Vegetarian Butcher tuotteita.
![](/teemat-ja-ratkaisut/ufs-tv/keittiomme-webinaarit/keittiomme-webinaarit/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video_977102132/image.img.jpg/1646058563937.jpg)
![](/teemat-ja-ratkaisut/ufs-tv/keittiomme-webinaarit/keittiomme-webinaarit/_jcr_content/parsys/set1/row3/span8/video/image.img.jpg/1642693917785.jpg)