Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

 

Kunnianosoitus lihalle ja lihansyöjille!

Moni meistä rakastaa oikein hyvän burgerin makua. Ja vaikka tietoisuusaste on yhtä korkea kuin halu “tehdä oikea valinta” on vahva, jotakuinkin hyvän tilaaminen tuntuu kuitenkin jonkinlaiselta uhraukselta. Vihannespihvistähän ei saa lihakokemusta. Oletko samaa mieltä? Sitten kannattaa lukea lisää.

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger on jotain niin epätavallista kuin vegaaninen ylistyslaulu lihalle ja kaikille heille, jotka rakastavat lihan valmistusta ja syöntiä, mutta jotka haluavat silti tehdä jotain merkityksellistä. Siksi teimme kaikkein parhaamme luodaksemme burgerin, jonka maku,tuntuma ja ulkonäkö on uskomattoman lihamainen.

Raw NoBeef Burger in action!

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger ei ole pelkkä mehukas ja vegaaninen burgeri. Se on myös helppo valmistaa. Katso itse!

Paistinpannu, grilli tai BBQ? Sinä päätät!

Miten haluat valmistaa Raw NoBeef Burgerisi? Tässä jaat joitain vinkkejä sille, miten onnistut suosikkimenetelmääsi käyttäen, ja videolta saat lisää vinkkejä.

Huom! Burgeri on keskeltä roosa myös valmistuksen jälkeen! Varmista silti ennen tarjoilua, että se lämmennyt läpikotaisin.

Saa tietää kaikki tärkeät yksityiskohdat!

Napsauta tästä, niin saat tietää kaikki uuden burgerimme tärkeät yksityiskohdat.