Menu

 

Tribuutti lihalle ja lihansyöjille

Moni meistä rakastaa oikein hyvän burgerin makua. Siltikin vaikka tietoisuusaste on korkea tai halu “tehdä oikea valinta”, monesti vegevaihtoehdon tilaaminen saattaa tuntua jonkinlaiselta uhraukselta. Vihannespihvistähän ei saa lihakokemusta. Kuulostaako tutulta? Sitten kannattaa lukea lisää.

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger on jotain niin epätavallista että huh huh. Se on vegaaninen ylistyslaulu lihalle ja kaikille heille, jotka rakastavat lihan valmistusta ja syöntiä, mutta haluavat silti tehdä jotain merkityksellistä. Siksi teimme kaikkein parhaimpamme luodaksemme burgerin, jossa maku,tuntuma ja ulkonäkö ovat uskomattoman lihamaisia.

Raw NoBeef Burger in action!

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger ei ole pelkästään mehukas ja vegaaninen burgeri. Se on myös helppo valmistaa. Tsekkaa itse!

Paistinpannu vai grilli? Sinä päätät!

Miten haluat valmistaa Raw NoBeef Burgerisi? Tässä jaamme joitain vinkkejä sille, miten onnistut suosikkimenetelmääsi käyttäen, ja videolta saat lisää vinkkejä.

Huom! Burgeri on keskeltä vaaleanpunainen myös valmistuksen jälkeen. Varmista kuitenkin ennen tarjoilua, että se lämmennyt läpikotaisin.

Saa tietoosi kaikki tärkeät yksityiskohdat!

Napsauta tästä, niin saat tietää kaikki uuden burgerimme tärkeät yksityiskohdat.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu