
Meille on tullut perinteeksi joulunvieton varaslähtö Frank Jacobsenin talviresepteillä, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Vieritä esiin reseptit, tunne maut ja ryhdy töihin! Äläkä unohda vilkaista Frankin ehdotuksia lisukkeiksi, jotka tekevät joulumenusta entistäkin vihreämmän. Hyvää joulukuuta sinulle!
Kolme lisuketta, jotka tekevät joulupöydästäsi vihreämmän!
Jouluruokaa katsellessa huomaa pian, että pöydällä on jo melko runsaasti vihreitä ja hyviä raaka-aineita. Kaalia, sipulia, juureksia, pähkinöitä, appelsiineja ja kuivattuja hedelmiä kuten taateleita ja viikunoita. Joten tehtävänä on oikeastaan vain löytää erilaisia tapoja yhdistellä näitä raaka-aineita. Tässä joitain esimerkkejä.






