Menu

Etsitkö uusia ideoita keittiöösi? Siinä tapauksessa olet tervetullut mukaamme ruokamatkalle maailman ympäri. Poimimme parhaat ideat maailman innostavimmista keittiöistä ja muokkasimme sen jälkeen reseptejä niin, että ruokia on vaivatonta valmistaa myös Suomessa käyttäen aineksia, joita on helposti saatavilla omasta tukkuliikkeestäsi.

Haluamme innostaa sinua

Me kaikki ruoan parissa työskentelevät tiedämme, että on lähes mahdotonta ehtiä seuraamaan kaikkea, mitä ruoan maailmassa tapahtuu. Mikä on trendikästä? Mitä asiakkaat haluavat tänään lautaselleen? Ja mistä löytää ideoita ruokiin, jotta asiakkaat haluavat palata takaisin? Jotta työsi olisi helpompaa, otimme selvää mitä maailman suosituimmissa keittiöissä tapahtuu juuri nyt: mitä Afrikan, Aasian, Pohjois-Amerikan, Etelä-Amerikan, Lähi-idän ja Pohjoismaiden omien saarien keittiö tarjoilee. Kävimme suurissa ja tunnetuissa ravintoloissa sekä pienissä ja vaatimattomissa ruokapaikoissa. Käytimme apunamme omia keittiömestareitamme ympäri maailmaa ja hyödynsimme heidän osaamistaan ja paikallistuntemustaan.

Maailman parhaita reseptejä

Tuloksena maailmanympärimatkastamme syntyi kokoelma moderneja ja helposti valmistettavia reseptejä. Reseptejä, joiden toivomme olevan avuksi, kun luot upeita ja autenttisia kansainvälisiä ruokalistoja, teemaviikkoja ja tapahtumia.

Mukavia hetkiä teeman parissa,
Unilever Food Solutionsin pohjoismainen keittiömestaritiimi

Makumatka 30 sekunnissa

00:30

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu