Menu

Pyysimme kokkejamme Martinaa ja Magnusta kertomaan valikoimamme suosikkituotteistaan kriteereinään enemmän makua, aikaa ja/tai rahaa. Näin he vastasivat.

Knorr Professional FOND ja DEMI-GLACE

Oman fondin tekeminen vaatii sekä aikaa että lihasvoimia. Ensin sinun on raahattava raskaita luulaatikoita, sitten keittää ne, tyhjentää keittoastiat ja käsitellä jätteitä. Jos lisäksi keität paljon fondia, sopimukseksi rajat saattavat ylittyä, jolloin sinun on maksettava lisää jätteiden käsittelystä. Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö maukkaat ja monikäyttöiset fondimme auttaisi sinua säästämään aikaa.

HELLMANN’S majoneesit             

Joissain tilanteissa itsetehty majoneesi sopii tietysti parhaiten, mutta sileät, helppokäyttöiset ja yhteistyökykyiset majoneesimme toimivat monissa yhteyksissä fantastisen hyvin. Sen kun avaat kannat ja ryhdyt toimeen!

The Vegetarian Butcherin NoChicken Chunks ja NoChicken Nuggets

Nugettiemme ja chunksiemme korkea proteiinipitoisuus antaa todella hyvän kylläisyyden tunteen, mikä puolestaan tekee lautasellisesta taloudellisemman. Minulla (Magnus) on tapana suositella, että teet aikuisten annokset noin 30 % liha-annoksia pienemmiksi.

Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys

Kylmätärkkelys on tuote, jota kaikki eivät ehkä tunne, mutta se on superkäytännöllinen. Aiotko esimerkiksi tehdä tzatzikia? Jos käytät kylmätärkkelystä, sinun ei tarvitse poistaa nestettä kurkuista, joten saat enemmän aikaa kastikkeellesi ja voimakkaamman kurkun maun. Saat lisää fiksuja vinkkejä napsauttamalla tästä!

Knorr Tomatino

Riittoisa, heti alussa korkeamakuinen tuote. Sinun ei toisin sanottuna tarvitse käyttää niin paljon aikaa kuin ennen saavuttaaksesi haluamasi maun.

Tämä artikkeli julkaistiin toukokuussa 2023.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu